Blositive | ZitGobbler Eerste Hulp Bij Puistjes!

Grrrr, wat heb ik een hekel aan pukkeltjes en puistjes! Hoe vaak het mij niet gebeurd dat er zo’n vervelende vriend op je kin tevoorschijn komt, net een dag voordat je een belangrijke afspraak hebt! Maar moet je ze nou uitknijpen of laten zitten? Niet uitknijpen, maar afplakken! Ik testte de ZitGobbler, Eerste Hulp Bij Puistjes van Blositive voor die vervelende puistjes met whiteheads. De patches zorgen ervoor dat er geen pus meer in de puist zit en de huid sneller geneest. Dat klinkt heel goed in de oren! Je kunt ze zelfs onder je make-up aanbrengen en daar ben ik nog nieuwsgieriger naar. Zou het werken? Lees het in dit artikel. Ik geef jullie mijn eerlijke mening en met realistische foto’s van een huidje die niet zo flawless en perfect is.

Reviews voor gevoelige huidjes:
My Clarins | Re-Boost Comforting Hydrating Cream
Salcura Bioskin | Dermaspray & Dermaserum
Bioré |Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator
Lush | Don’t Look At Me Gezichtsmasker

Even kort over het merk Blositive. De man achter dit bedrijf is Reginald, begin dertig, die kans zag een simpel, maar zeer doeltreffend merk te lanceren genaamd Blositive. Hij ging er compleet voor, want hij gelooft dat Blositive écht het verschil kan maken. Meer weten over het ontstaan en hoe hij ermee kwam? Lees hier het hele verhaal.

Goed om te weten:
• Beste kwaliteit gel ( hydrocolloïde )
• Natuurlijk en zonder agressieve chemicaliën
• Cruelty Free ( dierenproefvrij )
• 100 % Vegan
• 100 % veilig

Nu over de patches, de ZitGobbler! Deze hoogwaardige hydrocolloïd pleisters zorgen ervoor dat de pus uit de puist gaat en daardoor geneest de huid sneller. Het voorkomt hierdoor verdere uitbraak en de gezonde huid verder besmet. Geen littekens waardoor je huid er goed uitziet.

Dus geen marteling meer met een puistje ( te vroeg ) uitknijpen, laat de patch het werk doen!

In het kort:
• Geschikt voor alle huidtypen
• Perfect voor ‘snachts
• Plakt goed op de huid
• Goed te camoufleren
• Kan onder de make-up
• Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
• Vegan!

Voor welke puist is ZitGobbler gemaakt?
Sinds hydrocolloïde water en vloeistof aantrekt, werkt de Blositive ZitGobbler het beste op zogenaamde ‘witte koppen’ puistjes (met andere woorden, je kunt de pus in de puistjes zien zitten). Als je een ZitGobbler pleister hebt geprobeerd en deze niet is veranderd van transparant naar ondoorzichtig wit, dan is je puistje misschien niet “volwassen” genoeg of niet het juiste type onzuiverheid.

In geval je cystische acne hebt, raden wij je aan om een arts of dermatoloog te raadplegen voor een professionele behandeling. Maar in dergelijke gevallen kan ZitGobbler van waarde zijn doordat het je helpt voorkomen dat je aan je puist gaat plukken en knijpen. Immers, hoe minder je aan je puist zit, des te beter!

Hoe te gebruiken:
Eerst reinig je je huid en droog je het af. Plak daarna de ZitGobbler op de puist. Vergeet niet dat de puist een wit kopje moet hebben, want dan is hij rijp genoeg. Probeer de patch zo te plakken dat hij in het midden zit van de puist zodat de gel goed op het witte kopje van de pukkel valt. Laat de patch zeker 6 uur zitten totdat het ondoorzichtig en wit word. Nu is hij klaar!

Verwijder de patch voorzichtig en maak de plek schoon met een wattenschijfje. Zit er in de puist nog steeds pus, plaats er dan een nieuwe patch op. Je mag hem zoveel ’s nachts als overdag gebruiken en ook onder je make-up!

Dit vind ik soms wel heftig hoor, zo zonder make-up. Maar dit is nou eenmaal realistisch, geen filter helemaal niets op het gezicht. Ik heb hier twee patches aangebracht. Link en rechts op mijn kin. Met verschillende lichtval zijn ze wel echt zichtbaar, maar het stoort niet. Ze zitten goed en je voelt ze absoluut niet zitten!

Ha, dat is beter! Make-up eroverheen en ik ben klaar voor de dag. Nu zie je de rechter patch bijna niet meer zitten. Ook de linker is veel minder zichtbaar.

Foundation met een blender aanbrengen of een kwast, poeder aanbrengen, de patches bleven zitten! Vast aan mijn huid en niet van plan om er van af te komen. Ideaal dus!

Conclusie: Een geweldige uitvinding! Zeker als je vaak last hebt van puistjes. De whiteheads bevatten door de patches geen pus meer en mijn huid geneest sneller. Want meiden, want doen pukkeltjes soms pijn…. Ik ben fan en als ze op zijn ga ik ze zeker nogmaals aanschaffen. Dit moet je gewoon in huid hebben!

Breng ze wel echt aan op pukkels met een wit kopje, want anders werkt het niet. Zorg ook dat je huid schoon is voordat je ze aanbrengt. Reinig je huid desnoods even met een lotion als je een vette huid hebt. Heb je geen puistjes met witte kopjes, heeft het gebruik van ZitGobbler maar 1 effect: het beschermt je puist tegen vijand nummer één, je vingers, en helpt je huid op die manier sneller genezen.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als ze op zijn, wil ik ze wel graag in huis hebben!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, zeker als je wel eens zo’n puistje hebt.


Dit product van Blositive is verkrijgbaar op hun website.

Blositive ZitGobbler 36 patches     € 14,- euro   
( Tip: Bestel er meer tegelijk voor gratis verzending! )

Dit artikel is in samenwerking met Blositive en bevat gekregen producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.