The Body Shop Camomile Make-Up Remover

Het schoonmaken van mijn opgemaakte ogen, soms is het een ramp. Ik test wel eens producten uit die waterproof zijn en dan moet ik boenen om het van mijn ogen af te krijgen. Natuurlijk moet je zo voorzichtig mogelijk te werk gaan omdat je huid rond je ogen het dunste is.

Toch heb ik soms de neiging hoor. Ik probeerde de Camomile make-up remover van The Body Shop uit die speciaal voor je ogen schoon te maken is. Hm, ben benieuwd of ik nu niet hoef te schrobben!

 

 

body shop 2

Het is een simpel flesje met simpele tekst, maar daar gaat het niet om. Als het product goed is doet de vormgeving er niet toe. Je koopt het meestal voor het product zelf ( behalve die mooie Dior producten hihi ). Het is speciaal voor ogen en lippen waar je waterproof make-up hebt aangebracht.

 

 

 

body shop 3

Mijn gezicht met make-up, niet veel want het is zomer en dat staat gelijk aan geen foundation alleen een klein beetje BB cream hahaha! Hebben jullie ook altijd een andere make-up routine in de zomer?

 

 

 

body shop 4

Een paar druppeltjes op één wattenschijfje. Ik doe meestal het natte waterschijfje tegen een droge aandrukken zo hoop ik er twee met dezelfde hoeveelheid product!

 

 

body shop Collage bewerkt

Het is tijd voor de test. Ik legde de wattenpatches op mijn ogen en bewoog ze niet. Gewoon rustig op je ogen leggen en aandrukken. En The Body Shop heeft echt mijn ogen geopend. Wat een top product! Mijn ogen waren gelijk schoon. Geen geïrriteerde rode plekken door het vele wrijven.

 

 

body shop 5

Ik ben blij dat ik dit product heb mogen gebruiken. Het is een heel fijn en ideale remover om je make-up te verwijderen. Zoek je zoiets, dan is dit zeker te proberen!

 

 

Wat gebruiken jullie graag om je make-up te verwijderen?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: