Boek | Heel Holland Bakt Feest

Na mijn verjaardag met al het zoetigheid en lekkers, dacht ik dat het wel tijd zou zijn om eens een boek van Heel Holland Bakt voor jullie te reviewen. Ik heb hem al een tijdje liggen, maar na de chocoladetaart, cupcakes en veel meer hapjes waar je je vingers bij af wilt likken, moest het er toch echt van komen. Ik maakte wat sfeerfoto’s en bladerde nog eens goed door het boek Heel Holland Bakt Feest, *knorrr* ik krijg hier trek van!

Reviews van kookboeken:
Jamie In 15 Minuten
Zoals Alleen Oma Dat Kan
Miljuschka’s Food Trucks
Powerfood

 

 

hhboek 1

Kijk even mee naar de voorkant van dit boek. Wauw, echt mooi! Die taart is volgens mij echt onmogelijk, maar oké haha! Het boek is, zoals je misschien wel weet, van het programma
‘Heel Holland Bakt’. Een super leuk bakprogramma wat ik elk jaar trouw kijk.

Het boek ik geschreven door een jurylid van ‘Heel Holland Bakt’ namelijk Janny van der Heijden. Ik vind haar zo’n gezellig persoon en ze doet het echt leuk met de kandidaten in
het programma. Dit boek is trouwens wel van 2014, maar dat maakt voor mij niets uit. 🙂

 

 

 

 

hhboek 2

Het boek staat vol met prachtige foto’s van taarten voor verschillende feestjes, maar ook staan er foto’s in met bakkers in actie. Dat geeft wel een toffe draai aan de sfeer van het boek.
Zo van, ja dat kun jij ook doen haha!

 

 

 

 

hhboek 3

Wat ik hiervoor al vertelde, er staan recepten in voor elke gelegenheid. Zelfs voor de dag dat iedereen in het oranje gaat namelijk voor Koningsdag taart! Wauw, dit is prachtig!

Er staat trouwens bij elk recept goed en duidelijk een uitleg over hoe je alles moet doen.
Bij sommige recepten staan er ook foto’s bij van bepaalde handelingen, wat goed van pas komt als je nog veel moet leren over bakken en mooie taartjes maken <3

 

 

 

hhboek 4Oke dit lijkt wel nep joh! Zo gaaf gemaakt en deze staat nu zeker op mijn dit-wil-ik-bakken lijst. Alleen de strik al ziet er super mooi uit, jeetje ik ben er stil van. Ik wil dit ook kunnen hoor!
hhboek 5

Ik vind dit toch echt een prachtig boek van mijn favorieten programma ‘Heel Holland Bakt’.
Er zijn zoveel verschillende recepten in, zelfs voor Halloween staan er creaties in die jij zelf kunt maken.  Ik ben heel tevreden over dit bakboek en ga ik zeker iets lekkers uit maken.
Het zijn wel moeilijke recepten, dus dat word wel iets meer oefenen hihi 🙂

 

Dit boek is te koop bij o.a. Bol.com en Eci.
Heel Holland Bakt Feest         € 19.99 euro

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *