Budget | 6X Apps om de feestdagen te overleven

Stress! De Decembermaand is alweer in volle gang en daar doel ik natuurlijk op die dure maand van het jaar! Cadeaus, bezoek van familie en lekkers in huis halen. Het kost allemaal geld. Maar hoe kom je door deze feestdagen heen? Hoe hou je toch een beetje de feestdagen budgetproof? Ik deel met jullie 6 handige apps om deze maand te overleven en al met al te genieten van ‘The most wonderful time of the year <3

Reclamefolder
We beginnen met een app die ik zelf wekelijks gebruik om boodschappen te doen maar ook om te kijken naar leuke aanbiedingen om cadeau te doen voor jarige of kerst! Je kan ook een melding installeren voor als de nieuwe folders binnenkomen. Super handig en die Nee, Nee sticker zit bij mij al op de brievenbus. Weg met die eindeloze ( in plastic verpakte! ) reclamebundels. Zonde van het papier!

Scoupy
Dan een app die ik al wel langer kon maar nooit had gebruikt, Scoupy. Daar staan wel eens leuke aanbiedingen in zoals lekkere pizzadeeg met saus voor maar 50 cent. Alleen een bonnetje scannen in de app en je bent klaar! Handig als je lekkers wilt halen voor de feestdagen, maar die dure Kitkat liever niet koopt. Met korting zal dat wat beter gaan!

Kringloop
Lieve lezers, er worden zoveel producten weggegooid terwijl het gewoon nog bruikbaar is. De Kringloop is echt heaven als je houdt van koopjes. En niet denken aan muf ruikende kleding, want dat is zo niet van deze tijd. Kringloopwinkels zien er veel beter uit dan je zou denken en ze hebben echt leuke dingen! Koop bijvoorbeeld een weckpot bij de kringloop en vul hem met zelfgemaakte koekjes. Klaar is kees!

Mc Donald’s
Dus de decembermaand staat in het teken van cadeautjes, maar vergeet ook het cadeautje van Mc Donald’s niet. De decemberkalender met allemaal aanbiedingen! Stel he, je hebt het zo druk met inkopen doen dat je bijna, ja bijna, vergeet te lunchen. Kijk in de Mc Donald’s App en kom erachter wat voor lekkere korting ze hebben op die dag.

Pssst hou 18 december in de gaten want dan is de Big Tasty maar 3 euro! What!?

Eurosparen
Wel eens opgevallen dat er op pakken van o.a. Optimel, Campina, Chocomel en Dubbel Drank codes zijn op de verpakking? Nou dat is dus gewoon geld, moneys, kassa! Via de Eurosparen app kun je namelijk die code invullen en elke keer als je dat doet krijg je punten. Met die punten kun je allemaal leuke kortingen op producten, uitstapjes enzovoort krijgen. Met alleen maar een paar cijfers invullen van een pak wat je toch weggooit als hij leeg is. Geweldig! Misschien kan je dan toch die tickets kopen voor een musical waar je moeder, zus of schoonmoeder heen wilt 🙂

Groupon
En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, Groupon. Serieus, hoeveel leuke dingen ik hier niet voorbij zie komen met hoge kortingen. Bizar! Je moet het wel even goed uitpluizen met de voorwaarden natuurlijk, maar ik denk dat elke koopjesjager dat wel doet. Van heerlijke pedicures tot een stoere slipcursus. Er is echt van alles.

Wil je meer tips voor leuke apps op je telefoon? Op de website van Simyo kwam ik allemaal leuke tips tegen. Bijvoorbeeld dit artikel met 6 slimme muziek apps.

Dat waren mijn 6 apps om de feestdagen te overleven. Hebben jullie nog leuke apps die ik niet moet missen, dan lees ik dat heel graag in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *