Parfum | Carolina Herrera – Good Girl & Good Girl Légère

Zo’n bijzondere flacon heb ik nog nooit gezien! Het deed mij een beetje denken aan de rode dansende schoentjes van de Efteling of aan de fashionistas uit de serie ‘Sex in the city’ met al die gave hoge hakken en outfits. Ik heb het over de twee prachtige parfumflesjes van Caroline Herrera, Good Girl en de Good Girl Légère eau de parfum! Zulke stiletto’s vragen om een review vinden jullie ook niet?


Parfum Reviews:
Parfum | Gucci – Mémoire D’une Odeur
Parfum | Giorgio Armani – Si Fiori Eau De Parfum
Parfum | Lancome Idôle Eau De Parfum
Parfum | Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh Sunshine Limited Edition

Even kort over het merk of beter gezegd persoon Carolina Herrera. Ze is een gewilde modeontwerpster uit Venezuela en staat bekend om haar uitgesproken creatieve eigen stijl.

Haar carrière begon in 1965 en haar mode sloeg aan bij haar kennissen uit de beroemde kringen. Denk aan de outfits van ‘first ladies’ uit amerika zoals Michelle Obama en Jacqueline Kennedy Onassis.

Eind jaren 80 voegde Carolina Herrera geuren toe aan haar assortiment. De geuren passen perfect bij haar stijl en zijn daarom elegant en complex te noemen.

Dan beginnen we met de eerste befaamde hoge hak, Caroline Herrera Good Girl Eau de Parfum. Een bloemige sensuele damesgeur die staat voor de moderne vrouw en het moderne leven. De tuberoos en jasmijn staan tegenover de gevaarlijk verslavende geroosterde tonkabonen en cacaobonen. Zwart en wit… duister en licht… good or a bad girl. Het past bij elkaar als twee wonderlijke werelden.

De zoete kant van jasmijn geeft Good Girl een vrouwelijke zachte touch. Terwijl de tonkabonen en rijke cacoa het een duistere zijde geeft. En als klap op de vuurpijl geeft amandel en koffie die extra pit!

De geur ruikt bij elke vrouw weer anders en is het is daarom zeker aan te raden om hem een keer te ruiken in één van de stores.

Informele elegantie:
Bulgaarse roos, jasmijn, oranjebloesem, praline en kaneel.
Frisheid:
Bergamot en citroen.
Comfort:
• Tonkabonen, sandelhout, cederhout, kasjmier, patchoeli, amber en muskus.

En dan over naar de nieuwe geur van Carolina Herrera namelijk Good Girl Eau de Parfum Légère. Dit is een frissere, gedurfde evolutie van de eerste iconische Good Girl geur. Empowerment van elke vrouw! Légère omarmt je goede kant en je slechte. Een stralende bloemige geur.

Deze geur symboliseert de sterke vrouw en haar ‘alegria de vivir’. Oftewel ‘geluk van het leven’. Haar geluk, haar moderne leven. Lichter en zachter dan de originele Good Girl, maar wel met de zachte touch van jasmijn. De aroma van de fluwelen Dulce de Leche komt al snel om de hoek kijken en geeft het een houtachtige sensuele tint. Krachtig, speel en nooit bang om zichzelf te zijn!

Het iconische symbool van haute couture, de gouden stiletto blijft, maar het krijgt een doorzichtige transparantie basis naar de nachtblauwe kroon van dag naar nacht. Van good naar bad…

Geurfamilie: Oriëntaals.
Top:
• Mandarijn.
Hart:
• Jasmijn sambac.
Basis:
• Tonkavanille.

Voor een intense beleving van deze prachtige geuren, parfumeer Good Girl Eau de Parfum rechtstreeks op de warmste delen van de huid. Denk aan de hals en polsen. Ook kun je hem licht verstuiven op kleding bijvoorbeeld op je favorieten sjaal of trui.

Wil je nog langer genieten van de heerlijke geur? Gebruik dan zeker de bodycrème voor het hele lichaam. Spray na aanbrengen de geur op de huid.

Conclusie: Ik was eerst helemaal verliefd geworden op de klassieke Good Girl, maar Good Girl Légère staat nu in mijn top drie! Helemaal weg van deze geur zowel als dagelijks gebruik als ‘s avonds. Hij past altijd bij mijn gevoel en humeur. Ik voel mij er heel goed bij als ik hem draag!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker een keer proberen!


Deze parfum van Carolina Herrera is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum     30ml € 65,19 euro 
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum     50ml € 94,70 euro    
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum     80ml € 121,49 euro    
Légère Eau de parfum heeft dezelfde prijs.
( Dit is de advies van Douglas en kan verschillen d.m.v. kortingen.)

Heb je de geuren van Caroline Herrera al geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *