Chanel | Hydra Beauty Crème & Serum

Het is tijd om eindelijk een review te schrijven over twee producten die ik al een paar weken gebruik voor mijn gezicht. Dit heb ik gedaan zodat ik zeker weet hoe het op mijn huid werkt en of je na een paar weken ook daadwerkelijk verschil merk. Ik heb het over de Hydra Beauty Crème en Serum van Chanel. Twee prachtige en waardevolle producten om mijn huid een flinke boost te geven. Zal er verbetering zijn na het gebruik?

Reviews van Chanel:
Eau douceur cleansing water
Rouge coco flash – Amour
L’huile cleansing oil
La mousse cleansing cream to foam

Twee luxe verzorgingsproducten van Chanel, daar moet mijn huid toch wel wat aan hebben lijkt mij? Ik heb altijd een struggle met huidverzorging. Vaak geeft het net niet genoeg om mijn huid te laten herstellen en/of te verbeteren.

Wat ik zoek in een verzorging? Hydratatie, verbetering van acne littekens en de doffe plekken die soms ineens om de hoek komen kijken! Ik ben dus heel benieuwd wat de Hydra Beauty Crème in combi met de Hydra Beauty Serum van Chanel voor mij kan betekenen.


Wat zoek jij in een verzorgingsproduct?

We beginnen met de Hydra Beauty Crème van Chanel. Daarvoor moet je natuurlijk altijd je gezicht reinigen van make-up en vuil. Dat is eigenlijk stap één!

Deze hydraterende gezichtscrème is geschikt voor de normale tot droge huid. Precies geschikt voor mij gelukkig. De Hydra Beauty Cremer hydrateert diep en ook beschermt hij tegen vrije radicalen.

De bloem die Chanel gebruikt, de camelia, helpt de huid herstellen en het vochtniveau in de celkernen te optimaliseren. Deze crème voorziet de huid dus van vocht. Een huid die gehydrateerd is voelt zachter, gladder en straalt! Ook is de frisse romige textuur natuurlijk ook aangenaam en word ook gelijk opgenomen in de huid. De crème ruikt fruitig en fris!

Na 4 uur:
Hydratatie: +40%

Dan over naar een stapje verder in het schoonheidsritueel, de Hydra Beauty Serum van Chanel. Deze is vochtregulerend en geschikt voor een normale, droge en gemengde huid! Je brengt het serum aan vóór je gezichtscrème.

Het Hydra Beauty Serum hydrateert intens, verstevigt en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Ook deze frissen textuur versmelt gelijk met de huid en onthult een heerlijke fruitige geur. Een frisse stralende huid is het resultaat!

In combi met de Hydra Beauty Crème zal de huid nog meer gehydrateerd zijn. De hydratatie gaat dan van +79% naar +92%. Dat is heel wat! Dit is ook al na 30 minuten zichtbaar na het aanbrengen van beide producten.

Na vier weken:
Hydratatie: +81%
Stralende frisse look +23%

Conclusie: Echt, mijn huid voelt na 4 weken gebruik heerlijk zacht en ik straal! Nooit gedacht dat deze twee producten zoveel voor mijn huid konden betekenen. Ik ben echt fan van Chanel, maar dat is echt de kers op de slagroom. Heerlijke producten!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Oh ja zeker! Ik kan niet meer zonder 😀

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk! Ook omdat hij voor vele huidtypen geschikt is.


Dit producten van Chanel zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online op de website.

Chanel Hydra Beauty Crème    50ml   € 64,48 euro  
Chanel Hydra Beauty Serum   50ml   € 99,74 euro   
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Wat is op dit moment jouw favorieten gezichtscreme?
En gebruik je een serum?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.