CHANEL|L’Huile Cleansing Oil

De huid goed reinigen is het halve werk voor een gezonde en stralende huid. Maar gaan we voor budget of voor een luxe product? Ik probeer nu een rij luxe producten uit van Chanel die zich specialiseert in een verzorgingslijn met producten voor elk huidtype. De La Mousse Cleansing Cream-to-foam was als eerste aan de beurt. Nu is het de beurt aan de L’Huile Cleansing Oil om de huid te reinigen!


Andere reviews van verzorgingsproducten:
Chanel la mousse cleansing cream-to-foam
Clinique verzorging in 3 stappen
Kruidvat Originals vitamine E dagcreme nachtcreme
Biore diep porie cleanser porieverkleinende scrub houtskool

Als je je huid goed wilt verzorgen is het zorgvuldig reinigen van de huid een dagelijks terugkerend ritueel. Dit moet natuurlijk wel aangenaam aanvoelen en niet prikken of een trekkerig gevoel geven. Laat nou net Chanel daar een handje mee kunnen helpen met hun collectie eenvoudige en doeltreffende make-upremovers en reinigingsproducten.

Hebben jullie producten van Chanel om je huid te reinigen? Zo ja, welke?

Dan nu naar het product, de L’Huile Cleansing Oil. Dit product verwijdert zelfs langhoudende en waterproof make-up grondig. Heel fijn als je de Estée Lauder Double Wear foundation dagelijks gebruikt. Die blijft zo goed zitten!
Ook maakt het de huid vrij van onzuiverheden en vervuilende deeltjes. Iets waar je ook last van hebt als je geen make-up draagt. Het voelt niet vettig aan, wat ik een groot voordeel vind. Bij contact met een klein drupje water verandert de zijdezachte textuur in een zachte melk. Heel fijn om je huid mee te reinigen van al het vuil! Ook maakt het de huid soepeler.

Onder oogheelkundig en dermatologisch toezicht getest op alle huidtypes en met name Aziatische huidtypes. Niet comedogeen.

Hoe gebruik je de L’Huile Cleansing Oil?
1. Doe 1 à 2 pompjes L’HUILE in de droge handpalm.
2. Breng aan op de droge huid en masseer het gezicht met ronddraaiende bewegingen. Ga verder met de lippen en daarna de oogleden en de wimpers, waarbij u kleine cirkels maakt.
3. Laat het met lauw water in schuim veranderen.
4. Spoel goed af en droog vervolgens zorgvuldig af met een schone handdoek.

Conclusie: Een hele zachte substantie die je huid goed reinigt. Ik ben fan! Dit is zo’n fijne reiniging en je make-up verwijderen gaat zo makkelijk. Ook gebruik ik hem graag als ik geen make-up op heb gehad, maar wel mijn huid wil verzorgen.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Dat zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!


Dit product van Chanel is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Chanel L’Huile Cleansing Oil    150ml    € 34,88 euro   
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Reinig je je huid ook als je geen make-up draagt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *