Chanel | Les Beiges Eau De Teint Water Fresh Tint + Powder & Eyeshadow

En dan is het ineens 2021, hoe dan! Ik heb de laatste dagen veel in bed gelegen en ook het inluiden van het nieuwe jaar niet meegekregen. Je weet wel, dat ene griepje wat heerst. Jep, ik was ook aan de beurt en dat heb ik geweten! Nu lagen er heel wat producten op mij te wachten om te reviewen, maar helaas kreeg ik daar de kans niet voor. Gezondheid gaat voor. Dus nu, eindelijk in het nieuwe jaar, een artikel over de Chanel Les Beiges Eau de Teint Water Fresh Tint!

Om de look helemaal af te maken heb ik ook de Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle, het oogschaduw palette Les Beiges Palette Regard Belle Mine Naturelle en de Mascara Le Volume Révolution gebruikt! Lees hier meer over deze producten van Chanel en bekijk de uiteindelijke look.


Reviews van Chanel:
Chanel | Hydra Beauty Radiance Mask
Chanel | Hydra Beauty Crème & Serum
Chanel | Rouge Coco Flash – Amour
CHANEL | La Mousse cleansing cream-to-foam

Er lagen dus heel wat producten van Chanel op mij te wachten. Netjes in de doosjes bewaard en niet aangeraakt. Het was een feest om alles uit te pakken en er mooie foto’s van te maken. Nu heb ik in dit artikel de Les Beiges Eau de Teint Water Fresh Tint gecombineerd met de bijpassende Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle, Les Beiges Eyeshadow Palette Regard Belle Mine Naturelle en de Chanel Volume Révolution Mascara!

Er komen nog veel meer reviews aan van make-up producten van Chanel. Wat zou jij graag willen zien?

We beginnen met de basis met de eerste ‘foundationwater’ van Chanel. Hier lopen ze voorop bij het gebruik van microfluïdische technologieën in de cosmetica en creëerde ze zo deze Water Fresh Teint.

Wat zijn de voordelen van de Les Beiges Eau de Teint Water Fresh:
• Ultralicht
• Tamarindezaden: hydrateert en geeft comfort, 8 uur lang
• Direct verfrissende formule bestaande uit 75 % water

De microbolletjes met ingekapselde pigmenten versmelten met de huid en geeft een egale nude effect en een stralende teint. Het geeft een lichte dekking en onthult de huidstructuur op transparante wijze.

Hoe breng je hem aan:
Breng het product aan op de rug van uw hand en bewerk deze met ronddraaiende bewegingen van het penseel. Breng het product daarna met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht. Zo creëer je een optimaal en egaal resultaat.

De Les Beiges Eau de Teint Water Fresh Tint kun je over het gehele gezicht gebruiken, maar ook alleen op bepaalde zones. Je kunt het apart gebruiken, maar ook onder of juist over een foundation!

Als ik de Water Fresh Teint heb aangebracht ga ik verder met de poeder. Dat is deze keer de Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle. Hij is eenvoudig in gebruik en geeft een pure frisse teint. Je straalt!

Wat doet het:
• Geeft een egale en frisse teint.
• Kalmeert en beschermd de huid door de plantaardige cellen van katoenbloem en witte roos
• Beschermd de jeugdigheid van de huid d.m.v. zonnefilter SPF15/PA++

Hoe te gebruiken:
Breng hem voor een licht resultaat in brede streken aan over het gezicht. Gebruik hierbij het halvemaanvormige penseel. Werk van binnen naar buiten.

Voor een zonnig effect gebruikt u een tint net iets donkerder dan uw eigen huidskleur. Breng het product over het gehele gezicht aan.

Wil je juist reliëf creëren? Gebruik dan het uiteinde van het penseel en strijk het voorhoofd, kin en de brug van de neus met de poeder.

En voor een natuurlijke teint kun je, net zoals ik heb gedaan, het product over de foundation heen aanbrengen om uw make-up te laten stralen.

It’s all about the eyes! Het is tijd om te spelen met het Les Beiges Palette Regard Belle Mine Naturelle. Dit palette biedt elke moment van de dag een frisse en uitgeruste oogopslag. Nou, dat had ik net nodig!

Er zitten vijf natuurlijk en gemakkelijk te dragen kleuren in waarmee je verschillende looks kunt creëren. Je kunt het palette niet alleen als oogschaduw gebruiken, maar ook als basis, eyeliner of om je wenkbrauwen te modelleren als je hebt gekozen voor de bruine kleuren.

De kleuren hebben een zijdezachte textuur en hebben licht pigment. Ze zijn dus niet heel intens, maar juist perfect voor de natuurlijke looks. Er zit een brede spiegel in het iconische doosje met drie applicators.

En dan, om de look helemaal af te maken, de Chanel Le Volume Révolution Mascara. Met de 3D geprinte mascaraborsteltje geef je je wimpers volume. Dankzij de honinggraatstructuur zal er nooit teveel product op je wimpers zal komen, maar er zal wel al bij de eerste streek genoeg afgeven op de wimpers! Ideaal! Met één beweging krijg je onmiddellijk volume met precies de juiste hoeveelheid mascara. Een verbazingwekkend effect.

Dus in het kort:
• 3D geprinte borstel
• Door honinggraatstructuur nooit teveel product op borsteltje
• Extreme volume en gelijk bij de eerste streek
• Combinatie van ( rijst- en bijen-) was geeft een soepele textuur
• Polymeerlaag fixeert het volumeresultaat
• Pro-vitamine versterkt telkens bij aanbrengen de wimpers

Onder oogheelkundig toezicht getest, geschikt voor dragers van contactlenzen

Hoe aan te brengen:
Door lichte zigzagbewegingen van de aanzet naar de punten om volume te creëren. Elke beweging geeft genoeg om perfecte volle wimpers te krijgen.

Gebruik Démaquillant Yeux Intense om de mascara perfect te verwijderen.

Conclusie: Hele mooie producten en helemaal de Water Fresh Teint ben ik fan van! Wel ben ik geneigd om teveel te gebruiken, terwijl dat echt niet nodig is. Het is een lichte tint en verwacht daarom niet dat al je oneffenheden weg zijn. Wel is de roodheid minder zichtbaar en geeft het een natuurlijke basis.

De Poudre Belle Mine die ik eroverheen gebruik is prachtig! Één van mijn favorieten op dit moment zelfs. Hij is heel geschikt voor mijn gecombineerde huid die op de raarste plekken met koud weer droge plekken krijgt.

De oogschaduw ben ik iets minder enthousiast over. Meer omdat ik ben gewend dat er veel pigment en kleur van mijn oogschaduw af moet komen. Dit is niet het geval bij dit palette en dat wordt ook gezegd.

En dan als laatste de mascara, ja die vind ik fijn! Makkelijk aan te brengen en ook echt in één streek over mijn wimpers en er zit al genoeg product op voor een zachte look. Love it.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
De mascara en poeder zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, altijd leuk om te proberen!


Dit product van Chanel is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 


Chanel Les Beiges Eau de Teint Water Fresh Tint 30 ml  € 61,20 euro   
Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle Nr 20 € 52,02 euro   
Chanel Les Beiges Palette Regard Belle Mine Naturelle € 59,16 euro   
Chanel Mascara Le Volume Révolution   € 36,72 euro   
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Gebruiken jullie producten van Chanel? Zo ja, welke?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.