Christian Faye | Celebration Eye Make-Up Set

De kerstboom is gehaald en de versieringen zijn van zolder gehaald. Het is tijd om ons voor te bereiden voor kerst! Nu is het natuurlijk de bedoeling dat je ook ‘wat’ geld uitgeeft voor je cadeautjes. Er moet namelijk ook iets onder de mooie kerstboom liggen, waar je dan tot kerst naar smacht om die presentjes met jouw naam erop open te maken.

Nu kreeg ik een hele leuke gift set opgestuurd van Christian Faye, speciaal voor onder de boom! Een elegante Celebration Eye Make-up Set helemaal in het thema Goud en zwart. Lees in dit artikel wat ik ervan vond, bekijk de foto’s en zie ook mijn uiteindelijk make-up look die ik heb gecreëerd met de producten!

Vorig jaar maakte ik deze winter make-up look met de producten van Christian Faye. Hebben jullie die vorig jaar gezien? Wat vonden jullie daarvan?

 

christian-gift-1Dit is het Celebration eye make-up set van Christian Faye in een luxe doos. Erg leuk om onder de boom te zetten vind ikzelf. Grote strik eromheen en klaar. In dit pakket zit een pincet, mascara, een toilettas en als klap op de vuurpijl een gouden eyeliner. Ja je leest het goed, goud! Hier ben ik dus ook heel benieuwd naar. Geeft hij genoeg kleur af en is hij makkelijk te gebruiken?

 

christian-gift-2

Ook mijn kat Noa past goed bij de gift set van Christian Faye, alleen ja die geef ik er niet bij cadeau haha! De plastic doorschijnende omhulsel is zo te verwijderen en hou je een chique doos over met alle producten erin. Handig om uit te pakken dus. Het goud met zwarte ontwerp geeft mij echt het gevoel van een kerstcadeau. Super leuk gedaan!

 

 

 

christian-gift-6

Dan nog even inzoomen op de producten in dit make-up set. Er zit dus een handig klein toilettasje bij waar je genoeg in kan doen. Het is fijn om toch wat make-up bij je te hebben in je tas en dan is dit tasje wel geschikt. Er zit een pincet bij die vrij scherp is van punt. Dat werkt een stuk makkelijker als je je wenkbrauwen wilt doen. Hij werkt goed en je haalt subtiel de ongewenste haartjes weg.

Dan hebben we de mascara en gouden eyeliner nog. De eyeliner vind ik echt een eyecatcher en ben dan ook erg benieuwd hoe deze gaat bevallen.

 

 

 

christian-gift-7 De mascara, ook in het goud! Het heeft een best ruwe borstel met een flinke tussenruimte te de ‘haartjes’. Ik hoop dat hij daardoor geen spinnenpoten gaat opleveren bij de make-up look. Voor de rest ziet de mascara er gewoon normaal uit.

 

 

 

christian-gift-5

En nog even een close-up op de gouden eyeliner. Hmm, een mini kwastje. Hopelijk kan ik daar een beetje mee omgaan. Ik zeg alvast dat ik geen ster ben ik lijntjes zetten bij mijn oog, een winged eyeliner vind ik vrij pittig om netjes te doen. Dus eens kijken hoe mij kunsten zijn omtrent een strakke lijn zetten.

 

 

 

faye-3

Tada, mijn kunstwerk hihi! I know het is niet super recht, maar voor mijn doen is het erg netjes gedaan. De gouden eyeliner was lastig te gebruiken. Je kon niet in één keer een heel streepje zetten. Bij ongeveer een kwart moest ik mijn penseeltje weer in het potje doen om weer verder te kunnen. Dit is best een tegenvaller. Alsnog geeft hij wel genoeg goud af en is het resultaat mooi! Je ziet duidelijk dat het goudkleurig is en zeker in combinatie met de zwarte lijn die ik toch maar eventjes heb gefabriceerd.

De mascara vind ik wel echt een tegenvaller. Zoals ik al dacht zorgt hij helaas voor spinnenpoten. Ik kan onmogelijk twee keer deze mascara aanbrengen voor meer volume, dan ziet het er niet uit. Ik heb het gehouden op één laag en dan was ik al vrij bang dat het fout zou aflopen.

 

 

Vanaf een afstand zijn de spinnenpoten gelukkig niet te zien en maakt de gouden lijn boven mijn ogen de make-up look helemaal af. Een zachte kleur lipstick en ik ben good to go!

Conclusie: een prachtige set om iemand cadeau te geven voor kerst. Het pincet werkt prima en de gouden eyeliner geeft je look extra glamour. De mascara is niet echt mijn ding en dat is jammer. Al met al wel een hele leuke eye make-up set.

 

Christian Faye producten zijn te koop bij o.a. Ici Paris XL, Bol.com en Bransus.

 

Eye Make-up Set                                   €24,95 euro

 

 

Wat vinden jullie van een gekleurde eyeliner i.p.v. zwart?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: