Christian Faye | Kerstmis make-up look

Het merk Christian Faye kon ik eigenlijk nog niet zo goed, maar nadat ik een pakketje binnenkreeg met een paar mooi uitziende producten was ik erg benieuwd.

Ineens schoot mij iets te binnen, ik maak er een make-up look van voor de feestdagen. In het bijzonder natuurlijk Kerstmis, daar hoort een opvallende ooglook bij. Ik ben alleen niet zo van een TE opvallende look en daarom probeerde ik een basic, maar toch feestelijk make-up look uit met de producten van Christian Faye!

 

 

faye 9

Dit compacte vier-in-één oogschaduw palette vond ik toch wel zo makkelijk om te gebruiken. Er staan gewoon cijfertjes op zodat je de kleuren stap voor stap kunt aanbrengen!

Erg leuk bedacht, en toch gebruik ik de lichtste kleur liever als highlighter voor onder mijn wenkbrauw. Deze stap doe ik altijd als laatste, dus dat zal stap 4 worden. Ik vind de kleuren trouwens heel erg mooi en zeker om deze look te maken voor kerst.

 

 

 

faye 8

Dit zijn de kleuren, basic met een kleine glitter erin verwerkt. Heel mooi vind ik als eerste indruk. Nu op naar de swatches!

 

 

 

faye 5

Hm.. iets minder. Ik had er meer van verwacht, maar met het aanbrengen kan het een groot verschil zijn. We hebben nog hoop! Ik vind wel dat de pigment wel goed is, alleen had ik ze wat feller of hoe zeg je dat, donkerder verwacht.

 

 

 

faye 11

Dan probeerde ik ook dit kleine doosje uit met daarin wenkbrauw poeder en highlighter. Het zat in een klein zacht tasje met een paar vormpjes om je wenkbrauwen mee in te ‘kleuren’. Dit gebruik ik niet graag, dus laat ik dat achterwegen. Wel vind ik het er chique uitzien, heel benieuwd hoe deze kleur bij mij staat.

 

 

faye 10

Dit zijn de kleuren van dichtbij. Hmm, ik denk dat het een beetje te licht gaat worden voor mij. Het heeft ook een soort oranje gloed erin, en dat is denk ik net niet mijn kleur. Toch ga ik het proberen, want ik sta open voor alles!

 

 

 

faye 4

De pigmentatie is in ieder geval heel goed! Ook is het een beetje zacht, dus zal je niet snel korrels krijgen. Altijd fijn, want dat moet je absoluut niet hebben hoor.

 

 

 

 

faye 7

En als laatste gebruikte ik deze longlasting eyebrow/eyeliner pencil. Oke zwart is niet echt mijn ding om mijn wenkbrauwen mee aan te zetten, dus ik gebruik het als eyeliner hahahaha!

 

 

 

 

faye 6

Oeh, dit ziet er smooth uit! Dit kan wel eens een heel fijn product zijn, ook voor dagelijks gebruik natuurlijk. Hij trekt heel gemakkelijk een mooie rechte lijn, en overal even dik.

Dan nu over naar de make-up look waar je eigenlijk voor kwam, hihi. Bij deze look staan wel de ogen centraal, want dat moet goed opvallen met kerst vind ik.

 

 

 

 

faye 2

Zoals je ziet is het wenkbrauw product niet helemaal mijn kleur helaas. Wel vond ik het fijn aanbrengen en kon ik makkelijk mijn wenkbrauwen goed invullen. Nu nog op zoek naar de goede kleur, en dat is soms echt een zoektocht.
faye 3

De oogschaduw vind ik serieus echt heel mooi en zacht overkomen. Kijk, toch een beetje glans erdoorheen! Dit teveel poespas, maar gewoon een perfecte kleur voor een gezellige kerst. Ik ben zeer tevreden!

faye 1

ook met een bril op zie je de kleur nog steeds duidelijk. Nu heb ik dan wel een dik montuur en ook nog eens zwart, maar alsnog zie ik precies de overgang van de kleuren op mijn oogleden. Happy me!

 

 

 

 

faye 12

Dit is de uiteindelijke make-up look. Jammer genoeg was de belichting niet helemaal perfect, maar zoals je ziet kun je echt een mooie look met deze producten van Christian Faye maken! Maak het af met een wat rustige kleur lipstick en je bent good to go!

Christian Faye producten zijn te koop bij o.a. Ici Paris XL en Bransus.

 

Wat vinden jullie van mijn uiteindelijke look?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.