Clinique | 2-in-1 Cleansing Micellar Gel Make-up Remover

Of je nou alleen mascara en een mooie lipstick op doet of gelijk vol aan de slag gaat met foundation, poeders en oogschaduw. Reinigen is heel belangrijk! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker basic make-up op te doen en dan reinig ik het liefst ook makkelijk en snel. Nu probeerde ik van Clinique de 2-in-1 Cleansing Micellar Gel Make-up Remover uit en dat wilde ik natuurlijk met jullie delen <3

Andere reviews van Clinique:
Zonproducten Body Cream & Face Cream SPF40
Verzorging in 3 stappen

Even een korte uitleg over het merk Clinique. Dit merk specialiseert zich in huidverzorging, make-up en geuren. Clinique was een pionier toen zij als allereerste lijn van door dermatologen ontwikkelde huidverzorging lanceerden in 1968. Ze vermijden allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

Alle Clinique producten zijn vrij van parabenen en ftalaten! 100& allergie getest en parfumvrij. 

Ook zijn alle producten dierproefvrij (  Wij voeren geen tests met dieren uit voor onze producten of ingrediënten, noch vragen wij anderen om dit namens ons te doen, behalve wanneer dit bij wet is vereist. Wij evalueren onze afgewerkte producten in klinische onderzoeken met vrijwilligers. ) Bron.

Dan nu het product de 2-in-1 Cleansing Micellar Gel van Clinique. Dit is een lichte make-up remover, die snel en gemakkelijk vuil en lichte dag make-up verwijderd. De frisse gel-to-water formule reinigt de huid grondig op een milde manier. Met als resultaat een comfortabele en frisse huid die goed gehydrateerd aanvoelt. Dat willen we toch allemaal!

Gebruik een wattenschijfje voor een zachte reiniging en het verwijderen van make-up zonder te hoeven poetsen.

Conclusie: Als je weinig make-up op hebt is dit een ideaal product om je gezicht te reinigen. De huid voelt totaal niet droog aan en deze make-up remover is heel gemakkelijk in gebruik.
Je hebt maar weinig nodig trouwens, ik gebruikte de eerste keer veel te veel haha! Het heeft geen geur, maar dat komt omdat alle producten parfumvrij zijn. Heel fijn vind ik zelf!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Zeker, want het is een fijn product.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

De producten van Clinique zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas in de winkels en online en bij Bol.com.

Clinique   2-in-1 Cleansing Micellar Gel Make-up Remover     150ML   19,88 euro
Prijzen kunnen verschillen door kortingen en verschillende winkels. 

Welke producten van Clinique vinden jullie fijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.