Clinique | Moisture Surge 72 Hour Auto-Replenishing

Wat je huid altijd nodig heeft? Water! Maar hoe pakken we dat nou aan?
Er zijn heel wat producten op de markt om je huid te hydrateren, maar is er ook een product die je huid daarna ook nog blijft hydrateren? Zelfs na het reinigen van je huid in de avond? Ja, dat zou de Moisture Surge 72 Hour Auto-Replenishing Hydrator moeten zijn van Clinique. Dat moet wel getest worden op de blog natuurlijk. Lees snel mee!

Reviews van Clinique:
Clinique – Take the day off cleansing balm
Clinique – 2 in 1 cleansing micellar gel make-up remover
Clinique – Zonproducten body cream & face cream spf40

Kennen jullie Clinique? Ik ben echt fan geworden van dit dermatologische merk! Al vanaf 1968 zijn zij pionier in het ontwikkelen van huidverzorging en dan doen ze aardig goed.

En vergeet niet Clinique is:
– Parabeenvrij!
– Parfumvrij!
– Allergie getest!

De verfrissende Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator gelcrème ( de volledige naam ) van Clinique geeft onmiddellijke hydratatie boost aan de huid. Dit heeft elke huid nodig, droog of vet! De verbeterde formule biedt dubbel zoveel hydratatie de gehele dag door. Ook na een lange werkdag om 11 uur ‘s avonds op de bank! Dit doordat het product 72 uur lang blijft hydrateren zelfs na het reinigen van het gezicht!

Door de nieuwe technologie met geactiveerd aloë-vera water helpt de huid haar eigen interne waterbron te creëren om zichzelf constant te rehydrateren. Geweldig toch!? Voor een vol, fris en stralende huid elke dag weer. Met een hoge concentratie hyaluronzuur, de perfecte vochtmagneet van de natuur.

De Moisture Surge is ook olievrij en geschikt voor alle huidtypes.

Conclusie: Een heel fijn product wat gelijk hydratatie geeft aan de huid en daarna nog 72 uur lang door blijft hydrateren! Ik vind hem zelf heel fijn in de zomermaanden en voelt heerlijk zacht aan. Ook merk ik dat mijn huid na een paar dagen voor beter gehydrateerd aanvoelt als eerst!

Je kunt de Clinique Moisture Surge goed combineren met de All About Eyes Oogcreme van Clinique. Om die vervelende wallen te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Voor in de zomer vind ik hem heerlijk, maar soms heeft mijn huid net iets meer nodig dus ga ik dan voor een vollere crème.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, want iedere huid heeft hydratatie nodig!


De producten van Clinique zijn o.a. verkrijgbaar op de website van Clinique zelf en bij Douglas.
Clinique Moisture Surge 30 ml    € 22,61 euro 
Clinique Moisture Surge 50 ml    € 34,60 euro 
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Kennen jullie Clinique? Welk product vind jij fijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *