Clinique | Take The Day Off Cleansing Balm

Een reiniging voor de ogen en ook nog een ander product van het gezicht, of en vergeet die waterproof mascara niet. Die is altijd zo lastig te verwijderen! Vaak heb je tig reinigingsproducten nodig om je huid te ontdoen van alle prachtige make-up. Wat zou het leven makkelijk zijn met één product, en ja daar kom tie hoor. Ik heb er heb gevonden! De Take The Day Off Cleansing Balm van Clinique. In één veeg verwijder je alle make-up, dat moet ik zien! Lezen jullie mee? Gaat dit echt zo gemakkelijk?

Reviews van Clinique:
Clinique 2 in 1 cleansing micellar gel make-up remover
Clinique zonproducten body cream face cream spf40

Ik ben groot fan geworden van Clinique omdat ze zo goed nadenken over hun producten. Alles is parfumvrij, geen parabenen en ook nog allergie test. Ze denken overal aan!

En ook aan het gemakkelijk maken van je reinigingsritueel met één product. De Take The Day Off Cleansing Balm is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor grondige reiniging van gezicht en ogen, zonder de vochtbarrière van de huid te schaden. Ook waterproof make-up zou gemakkelijk en snel verwijdert kunnen worden.

Ik vind het altijd fijn om een oogmake-up remover te gebruiken met olie, maar daar word de huid rondom mijn ogen altijd zo vettig van. Dat zou met dit product niet moeten gebeuren! Deze balm heeft een unieke textuur, het verandert in een satijnzachte reinigingsolie door het in te masseren op de huid. Alle hardnekkige make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ook restanten van zonnebrandcrème haal je hiermee gemakkelijk weg.

Dan nu de test, want daar kwam je ook een beetje voor toch? Jeetje hoe goed werkt dit product… Ik ben verkocht! Na twee rondjes draaien is het serieus al zowat verdwenen. Met water spoelde ik zo alles van mijn gezicht, zonder ‘pandalook’. Snel en effectief. De huid voelt hierna ongelooflijk zacht, fris en comfortabel aan. Geen vieze olie wat achter blijft of juist een droge huid. Gewoon een fijne huid. Ook waterproof make-up is in een mum van tijd verdwenen! Wat een top product!

Conclusie: Love it! Foundation, waterproof mascara, lipstick zowel long stain als matte, alles gaat eraf in een paar seconde. Mijn huid voelt na het reinigen zacht aan en het laat geen olieachtige laag achter. Het voelt fris en fijn. Zoals je het gewoon wilt hebben!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Geweldig product wat ik zeker nog een keer zal kopen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk!


De producten van Clinique zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en Hudson Bay.
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml    € 33,65 euro  
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Welk merk is jullie favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *