Clinique verzorging in 3 stappen

Het moest ervan komen, Clinique. Na veel twijfelen en veel testen van verschillende soorten verzorging, kom ik toch uit op Clinique.

Mijn huid was er op het laatst slecht aan toe, en toen besloot ik te gaan informeren bij de Douglas. Zij konden niet precies achterhalen wat voor huidtypen ik heb omdat er nogal veel klachten waren, maar één ding was duidelijk. Andere verzorging en dat deed ik dan ook maar.

Ik ben nu net begonnen en ik zal jullie na zoveel weken laten zien hoe het met mijn huid gaat. Als jullie ervaring hebben met Clinique, hoor ik het graag!

 

 

 

IMG_3675_Fotor

Het leek mij verstandig om niet gelijk groot in te slaan. Ik moet natuurlijk eerst even zien hoe mijn huid erop reageert. Ik kocht dan ook de kleine verpakking. Deze was ook nog met korting bij de Douglas. Onderaan deze post vind je de prijs 🙂

 

 

 

IMG_3678_Fotor

Oké, duidelijke taal haha! Nu aan de slag en hopen voor een goed resultaat. Ik gebruik het 2 maal daags en als ik mijn make-up eraf wil halen doe ik dat eerst met een reinigingsdoekje, want je kan de zeep alleen gebruiken op een ‘schone’ huid.

 

 

 

IMG_3681_Fotor

Intro Kit Skin Type 1 & DDML+                      28,35 euro Douglas

Let op meiden, dit product is nu in de korting. Normaal 31,50 euro

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: