Clinique | Zonproducten Body Cream & Face Cream SPF40

Wat een warmte hé deze week? En er volgen er zeker meer! Buiten het feit dat we heerlijk genieten van de zon, moeten we ons er ook voor beschermen. Je wilt toch geen kreeft zijn tijdens die gezellige barbecue volgende week? Douglas helpt je heel graag hierbij!

Daarom een review van de Clinique zonproducten Body Cream SPF40 & Face Cream SPF40. Wel gelijk een hoge factor want dat heb je nu echt wel nodig met de scherpe zon.

 

Wist je dat ….
In de Douglas winkels kun je een vrijblijvende zomerse touch-up krijgen tijdens de zomermaanden! Gezellig met één van de beautyadviseurs die je de kleine trucjes kan leren
om er elke dag stralend bij te lopen! Super leuk ( en gratis! ).

 

 

 


Over Clinique
Clinique is al jaren één van de grootste huidverzorgingsmerken in de Verenigde Staten. Afkomstig uit de grote stad New York en al heel wat landen veroverd met hun prachtige producten! Alle huidproducten en make-up van Clinique zijn 100% parfumvrij en getest op allergieën. Super fijn en een groot voordeel vind ik!

Zelf ben ik meer bekend met de make-up en huidverzorging van Clinique dan de zonbescherming. Alsnog zie ik veel mensen het kopen bij de Douglas. Dat moeten dan toch ook hele goede producten zijn! Ik ben heel benieuwd naar de Body Cream & Face Cream SPF40, jullie ook?

 

 


We beginnen met een zonbescherming voor het gezicht, de Face Cream SPF40. Het is gelijk een lekker hoge factor, wat je ECHT wel nodig hebt al denk je soms van niet als je de hele dag in de schaduw zit. Toch zou ik altijd een factor nemen hoger dan 30. Dus een SPF40 is prima!

De Face cream is heerlijk zacht op de huid en makkelijk uit te smeren. Dat is prettig als je al een gevoelige huid hebt. Ik smeerde de creme op het gezicht en merkte gelijk dat hij super snel introk. Yes, dat zocht ik. Hij is ook nog  eens vetvrij dus geen zand dat op mijn gezicht blijft plakken haha!

 

 


Dan over naar het lichaam, de Body Cream SPF40, want die heeft ook een hoge factor nodig om het te beschermen tegen de uv-straling. De innovatieve SolarSmart-technologie die hierin zit verwerkt ( ook in de Face Cream trouwens! ) biedt hoogwaardige bescherming tegen de verouderingseffecten van zonschade. Activeert een herstel die de huidverouderingstekens helpt voorkomen. Altijd mooi meegenomen!

Ook deze Body Cream is vetvrij en blijft absoluut niet plakken. Smeer gemakkelijk uit en laat geen witte waas achter. Heeft een neutrale geur net zoals de Face Cream.

 

 

 

Conclusie: Het zijn hele fijne zonproducten van Clinique. Helemaal de Face cream SPF40,
want die is toch zo zacht op de huid! Heerlijk! Geen rare geurtjes eraan, gewoon een neutrale zonbescherming die zijn werk doet. Plakt niet, smeer goed uit en laat geen witte waas achter. Allemaal pluspunten waar ik echt naar kijk als ik een zonbescherming koop.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja want het zijn fijne producten.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker weten!

 

De producten zijn verkrijgbaar bij Douglas in de winkel en online nu met een flinke korting van 25%. Inslaan die hap dus!
Clinique Body Cream SPF40   150ML    €30,59   €22,94 euro!
Clinique Face Cream SPF40     50ML    €30,59   €22,94 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *