Collistar | Boot-Mask Nourishing Anti-Fatigue Feet & Calves

Gezichtsmasker komen op de blog vaak genoeg voorbij, maar een voetmasker? Nog nooit uitgeprobeerd dus het werd tijd voor een review! De Collistar Boot-Mask Nourishing Anti-Fatique Feet & Calves, een hele mond vol haha! Een masker voor je voeten èn kuiten dat lijkt mij heerlijk ontspannend na een dag werken ( in mijn geval de hele dag staan ).
Al eens een voetmaskers geprobeerd? Lees wat ik ervan vond!

Reviews van maskers:
Lush – BB seaweed masker
Lancaster – Instant glow peel off mask
Biore – Houtskool masker 1 minuut zelfverwarmend
Montagne – Jeunesse argan oil mud peel off masker

De Collistar Boot-Mask Nourishing Anti-Fatigue is masker voor de voeten en kuiten, dat de huid intens voedt, glad maakt en ook vermoeide benen een flinke boost geeft. Door het unieke laars-design is hij makkelijk aan te trekken.

Het heeft ook een dubbele laag stof . De binnenste laag is geïmpregneerd met een serum vol actieve ingrediënten en de buitenste laag creëert een sauna-effect, waarmee het effect van de behandeling wordt geïntensifieerd en geoptimaliseerd.

Weg met vermoeide benen door de formule van ontspannende essentiële oliën, een specifieke mix van actieve ingrediënten:
• Macadamianoot en arganolie: intense voeding en elasticiteit
• Ureum: hydratatie
• Mate extract: antioxidant
• Extract van steranijs: reinigende en antibacteriële werking

Simpelweg de maskers aantrekken over de voeten en kuiten en relax! Na 20 minuten trekt u de maskers uit en masseert u het overtollige product in met strijkende bewegingen vanaf de voeten naar de knieholten. Geschikt voor alle huidtypes, maar onmisbaar voor mensen met rusteloze benen en vocht in de benen.

Hihi, wat ziet dit er grappig uit! Even een bedankje ook aan mijn vriend die een foto maakte zonder mij uit te lachen. ‘Wel een beetje gek’ zei hij wel. Te begrijpen want het ziet er ook wel gek uit. De kousen zijn bij mijn benen net goed en bij mijn voeten eigenlijk te groot. Wel handig, want daardoor past iedereen ze met voetmaat. Er zitten om de benen plakkertjes om ze strakker te doen, maar voor mijn dikke kuiten was dat niet nodig haha!

Het zit erg comfortabel en voelt heel koel aan. Heel prettig na een lange dag. Bij mijn voeten heb ik het product wat aan de kous zit een paar ik ingewreven. Dat voelt fijn en verzorgend aan.

Conclusie: Wat een fijn en ontspannen masker is dit! Ik ben helemaal fan. Hij voelt fijn aan tijdens de 20 minuten dat ik hem gebruik en daarna zijn mijn voeten en benen super zacht en verzorgd. Ook voelen mijn voeten en benen ontspannen en relaxed aan, zelfs na een hele dag staand werken! Makkelijk aan te doen en ook weer makkelijk met uitdoen.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Uh ja, zo fijn!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Dat ga ik sowieso doen!


Dit product van Collistar is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Collistar Boot-Mask Nourishing Anti-Fatique Feet & Calves   € 10,28 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Van welk merk gebruiken jullie graag een masker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *