Collistar | Intensive Ultra-Rapid Supertanning SPF20

De hittegolf is gelukkig weer voorbij en als ik even voor mijzelf spreek kan weer normaal functioneren. Jeetje, ik ben niet voor die warmte gemaakt hoor! Wat wel een leuk voordeel was met het warme weer, was dat ik zonbescherming kon testen! Ik probeerde de Collistar Intensive Ultra-Rapid Supertanning SPF20 uit. Normaal gebruik ik SPF30 of SPF50, maar dit is wel een mooi product voor de benen. Die mogen namelijk wel een tintje bruiner. Ik zal het maar eerlijk zeggen, mijn melkflessen geven bijna licht!


Reviews over zonbescherming:
Shiseido | Sports Invisible Protective Mist SPF 50
Clinique | Zonproducten Body Cream & Face Cream SPF40
Vision | All Day sun protection SPF 50
Vichy | Idéal Soleil – Crème Dry Touch SPF 50

Kennen jullie Collistar eigenlijk al? En wisten jullie dat zij zonbescherming verkochten? Voor het merk Collistar begon het allemaal in 1983 in Milaan. Een creatief en innovatief merk die zich ook bezig houd met de concurrerende prijzen van producten. Daarom hebben zij de prijzen iets lager staan, maar voelt het wel als een high-end merk!

Tegenwoordig is Collistar verkrijgbaar in meer dan 40 landen en hebben zij een breed scala aan producten voor hem en haar. Denk aan Make-up, gezichts-, lichaams-, haar- en zonverzorging en parfum; Collistar is zonder twijfel een ‘total beauty brand’.

Dan nu de Collistar Intensive Ultra-Rapid Supertanning Treatment SPF20. Een bestseller in zonbescherming van Collistar! Het beschermd niet alleen tegen de zon, maar versnel ook het bruiningsproces. Ook bij weinig intensieve zon. Het laat geen sporen na! Wat voor mij wel is, is dat het een lage SPF heeft. Sowieso zoek ik altijd de schaduw op en zit ik niet vol in de zon, maar dit product gebruik ik alleen voor mijn benen. Zeker voor mijn gezicht gebruik ik minimaal SPF30.

Het is een vrij dunne crème die gemakkelijk aan te brengen is. Een gewone witte kleur, maar wel met een heerlijke geur. Verfrissend! Hij laat met uitsmeren zeker geen sporen na en je hebt ook niet ontzettend veel nodig. Zuinig in gebruik. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan, totaal niet vettig van deze zonbescherming.

Conclusie: Ik vind hem heel prettig om te gebruiken. Hij ruikt lekker en smeert makkelijk uit. Wel gebruik ik hem alleen voor mijn benen vanwege de lage SPF. Ik merk ook dat mijn benen toch echt wat bruiner zijn geworden, terwijl ik niet veel zon heb meegepakt de laatste dagen!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als hij een hogere factor krijgt, dan zeker.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!Dit producten van Collistar zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Intensive Ultra Rapid Supertanning SPF20  200 ML € 35,52 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Welk merk gebruiken jullie als zonbescherming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *