Collistar | Talasso Scrub Anti-age Bodyscrub

Wat ik ontzettend graag gebruik tijdens het douche, buiten mijn shower gel of foam, is toch wel een scrub! Van een goeie stevige scrub word ik gelijk happy en daarom ben ik altijd op zoek naar scrubs met interessante geuren en van verschillende merken. Gewoon om lekker uit te proberen en te zien of dit mijn nieuwe favoriet kan worden! Deze keer een scrub van Collistar. De Talasso Scrub Anti-age Bodyscrub met sinaasappelbloesem. Dat klinkt wel mij goed in de oren? Wat voor geur vinden jullie lekker in een scrub?

Andere scrub review:
Kneipp – Sugar amandelolie body scrub
Rituals – The ritual of hammam sea salt hot scrub
Urtekram – Body scrub aloe vera
The Body Shop – Coconut body scrub


Met de Collistar Talasso Anti-age Bodyscrub ervaar je de Mediterraanse wereld door de geur van sinaasappelbloem en citrusvruchten uit Sicilië. Scrub je huid met regenererende exfoliërende zeezouten en essentiële oliën en geniet van de voordelen van thalassotherapie. Helemaal in combinatie met de revitaliserende en anti-aging effecten van citrustherapie.

Geschikt voor alle huidtypen. Geef je huid hydratatie en geniet van een ongelooflijke zachte, gladde en stralende huid. Geen bodylotion na het douche nodig door deze multifunctionele scrub. Het is een ware beautybehandeling die huidveroudering helpt te bestrijden!

De viervoudige werking:

1. Exfoliërend en vernieuwend – Zeezout

2. Verhelderende werking tegen vrije radicalen – Siciliaanse citrusvruchten Rijk aan alfa hydroxizuren, flavonoïden en vitamine C, bestrijden huidveroudering en werken verhelderend op de huid, wat de vorming van pigmentvlekjes voorkomt.

3. Regenererend en Anti-aging – L22 Complex
helpt de huid herstellen.

4. Revitaliserende werking – Essentiële oliën
Uit citrusvruchten en sinaasappelbloesem. Verkwikkend effect en ondersteunen de activiteit van de werkzame bestanddelen.

Hoe gebruiken:
Op het lichaam masseren, waarbij u extra aandacht geeft aan de ruwere huidgebieden. Afspoelen onder de douche of in bad. Kan worden gebruikt op de vochtige huid voor een milde scrub of op de droge huid voor een intensiever scrub effect. Voor de beste resultaten één à tweemaal per week gebruiken.

Conclusie: Ik ben verkocht! Wat een heerlijk product in gebruik met een super resultaat. Mijn huid is super smooth en gelijk goed verzorgd. Geen bodyproduct daarna nodig, twee vliegen in één klap. Ook de frisse geur vind ik top en de structuur van de scrub is lekker stevig. Heel fijn!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk!


Dit producten van Collistar zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Collistar Talasso Scrub Anti-age Bodyscrub  700gr € 52,64 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Gebruiken jullie scrub? Zo ja, welke?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *