Dior ❤ Hydra Life Crème

Nadat ik al een heel mooi product had gekocht van Dior namelijk deze foundation, moest ik er toch aan geloven. De crème kon ik al testen, ik kreeg bij mijn eerste aankoop een sample mee en was verkocht! Mijn huid voelde veel meer gehydrateerd en mijn voorhoofd was niet zo droog meer als eerst. Mijn lieve vriend kocht de crème voor mijn verjaardag, ik was er heel blij mee! Ik heb het over de Hydra Life Créme van Dior!

Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar. De Dior Sorbet Créme lijkt er wel heel veel op en is ook een heerlijk product! 

Dior creme pot

Het is een heel mooi glazen potje, wel een tikkeltje zwaar. Niet handig om hem mee te nemen als je een weekendje weggaat, maar toch vind ik de vormgeving leuk en heeft het een chique uitstraling.

Dior creme collage 1

De crème is heerlijk zacht en niet al te dik. Hij smeert fijn en trekt gelijk in. Ik merkte direct dat mijn huid het nodig had, want na een week voelde mijn gezicht een stuk egaler en waren de erge droge plekken verdwenen!

Dior creme verpakking

Conclusie, het is een geweldig product met genoeg voeding! Ik raadt het mensen aan die ook last hebben van een droge huid. Je betaalt wel iets meer maar je hebt waar voor je geld!

Welke gezichtsverzorging gebruiken jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *