Dode Zee Shampoo & Conditioner

Als je mijn blog een beetje volgt, weet je dat ik al lang naar iets opzoek ben. Mijn hoofdhuid is nog steeds niet af van psoriasis ( nee dit is niet vies ), en daar baal ik best van. Niets helpt ook wat de dokter mij geeft, het is gewoon troep… De Lush heeft mij wel goed geholpen met hun Big Shampoo, maar alsnog blijf ik er last van houden. Ik ben dus opzoek naar iets anders.

Bij De Tuinen verkopen ze producten met Dode Zee. Ik bedoel niet echt de Dode Zee, maar wel de mineralen. Deze bevatten een hoog gehalte van magnesium en zou kalmerend moeten zijn. Ik testten de shampoo en conditioner!

 

 

dode zee 1

 

De flesjes zien er gewoon neutraal uit. Geen poespas, het draait alleen om het product zelf. Ik vind het meestal wel leuker als de verpakking ook wat meetelt bij het product, maar ach je kan niet alles hebben.

 

dode zee 2

 

Dan nu het product, daar draait het allemaal om. Ik vond de shampoo wat saai eigenlijk. Het had geen geur en schuimen deed het ook niet zo. Ik bedrijp dat er geen chemische troep in kan, maar een lichte citroengeur is altijd welkom zeg ik dan maar. Ook werd mijn haar wat stuk en droog.

Dit verwachtte ik al wel en daarom kocht ik de conditioner. Deze beviel mij, net als de shampoo, niet zo. Mijn haar werd er niet minder droog van, het werkte dus voor geen meter.

Nu de grote vraag, heb ik nog last? Ja, jammer genoeg wel. Het is zelfs wat erger geworden dan voorheen. Ik pak daarom gewoon weer mijn Big Shampoo en ga verder met zoeken naar een alternatief.

 

Als jullie nog tips hebben, dan hoor ik die graag! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *