Douglas |Caramel Nudes Eyeshadow Palette

Natuurlijk heb ik al genoeg volle lades met make-up liggen, maar je hebt nooit genoeg. Althans dat vind ik, mijn vriend denkt er anders over als ik een extra opbergkast erbij moet koop haha! Nu zag ik de Douglas Caramel Nudes Eyeschaduw Palette liggen en ik was gelijk verliefd op de kleuren. En na een paar kleuren snel te hebben geswatched in de winkel nam ik hem mee op er een mooie look mee te maken.

Oogschaduw reviews:
NYX | Away We Glow Oogschaduw Palette – Hooked On The Glow
I HEART MAKEUP | Chocolate Oogschaduw Palette
Essence | Vier nieuwe mono oogschaduws
Action | Oogschaduw Palette Max & More

Het Douglas Caramel Nudes Eyeshaduw Palette komt uit de Favorite Palette Collection van Douglas. Er bestaat ook een mini variant met zes mooie kleuren. Het grote palette bestaat uit 14 sterk gepigmenteerde tinten waar je echt alle kanten mee op kunt.

De kleuren zijn zacht en gemakkelijk met elkaar te combineren en te blenden. Je kunt kiezen uit matte, iriserende, glitterende en metallic kleuren. Genoeg om uit te kiezen! Creeër een prachtige natuurlijke look of ga helemaal full glam met glitters. Ik viel ook op dit palette doordat er zoveel soorten tinten in zitten, heel leuk om verschillende looks mee te maken.

Even een swatch om te zien of ze echt zo gepigmenteerd zijn. Nou, dat is duidelijk vinden jullie ook niet? Wat een kleuren! En ook van alles wat. Hoe mooi dat dit Caramel Nude Eyeshadow Palette lichte en donkere tinten bevat. Nu is het tijd voor een make-up look!

De kleuren zijn een stuk roder dan ik dacht, maar hoe mooi! Ook de lichte tinten zijn duidelijk zichtbaar bij aanbrengen en ze zijn goed te blenden met elkaar. Een bijpassende nude lipkleur en je bent ready to go.

Volledige look:
Rosalique –  3 in 1 Anti Redness Miracle Formula
Chanel – Vitalumière Aqua – 10 Beige
Estée Lauder – Double Wear Concealer – 1W Light Warm
Chanel –  Poudre Universelle Compacte – 20 Clair Translucent
Benefit – Goof Proof Brow Pencil – 3
Dior –  Bold Brow Mascara – 021
Benefit – Cheeks Stars Reunion Tour Palette
MUA Cosmetics – Skin Define Lose Powder
Chanel –  La Base Ombre Eyeshadow Primer
I Heart Makeup –  I Heart Chocolate Eyeshadow Palette
Dior –  Dior Show Iconic Mascara
Dior  – Rouge Liquid – 221
Dior  – Lip Glow – 001
Douglas – Caramel Nude Eyeshadow Palette

Conclusie: Een prachtige Douglas Caramel Nudes Eyeshadow palette met genoeg kleuren om verschillende kanten op te gaan met je look. Weinig fall-out en de kleuren zijn goed te blenden in elkaar. Ook vind ik het tof dat er van matte tot glinsterende kleuren in zitten, zodat je alle kanten op kunt. Ik gebruik het palette echt regelmatig voor dagelijkse looks.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Zeker, ik ben fan!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk en zeker omdat het zoveel kanten op gaat van tinten en een goed balans heeft in effecten zoals matte kleuren.


Dit palette is verkrijgbaar bij Douglas in de winkels en online.

Douglas Caramel Nudes Eyeshadow Palette €20,39 euro  
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Wat voor kleur oogschaduw gebruiken jullie graag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *