Douglas Naturals | Fine Moisturising Mist

Met deze warmte ( en nog een hittegolf op komst! ) hebben we door de dag heen wel wat verfrissing nodig. Helaas heb ik geen zwembad in de buurt waar ik even een plons in kan maken, dus ik moet het kleiner zoeken. Een verfrissende gezichtsspray, dat helpt mij wel door de warmte heen! Ik probeerde de Fine Moisturising Mist van Douglas Naturals uit met Hydrate Coconut Water kokos. Dat is al wel een streepje voor, love kokos! Lezen jullie mee?Reviews die je leuk zou vinden:
Douglas – My favorite dream in pink palette
Biotherm – Aquasource gelcreme
Chanel – Eau douceur cleansing water
Lancaster – Instant glow peel off mask

Douglas verrast mij steeds weer met hun producten. Elke keer weer zie ik producten voorbij komen die ik heel graag zou willen uitproberen. Het heeft ook nog vaak een mooie zachte prijs wat het nog mooier maakt! Deze keer dus een Fine Moisterising Mist die mij heerlijk moet gaan verfrissen door de dag heen. Gebruiken jullie een mist?

De Fine Moisturising Mist met kokoswater geeft verfrissing en je huid voelt gelijk gehydrateerd aan. De zachte textuur van de mist geeft een energie boost en je kan weer door! En even, kokoswater. Love it!

Tip: Leg hem in de koelkast, zo krijg je pas echt een verkoeling!

Conclusie: Ik ben erg tevreden over deze Douglas Naturals moisturising mist met kokoswater. Wel vind ik de kracht van de spray iets te hard aanvoelen op de huid. Een flinke afstand maakt het al wel beter. Hij voelt heerlijk verfrissend aan. Een echte wake-up spray! Ik gebruik hem nu graag met dit warme weer 🙂

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik denk het wel!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja tuurlijk!


De producten van Douglas Naturals zijn verkrijgbaar in de winkels en online op de website.

Douglas Naturals Coconut Water Moisturising Mist 150 ml    € 10,49 euro  

Gebruiken jullie een mist of spray voor je gezicht?
Zo ja welke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *