Dr. van der Hoog | Amazing Avocado Masker

Soms moet je jezelf even verwennen en ontspanning geven. Even helemaal niets aan je hoofd en gewoon genieten van de paar vrije uren die je hebt per dag. Een lekker chocoladetoetje ( of voor de mensen die nog aan goede voornemens doen een gezonde shake ), een goed boek en een masker op je gezicht. Je hebt namelijk ook gelijk de tijd om je huid even een boost van verzorging te geven.

 

 

 

drhoog 3

Tijdens mijn ontspanningsmoment probeerde ik weer eens een masker van Dr. van der Hoog uit. Dit keer een reinigend avocado masker die ervoor zorgt dat je weer je vertrouwde babyhuidje terug krijgt.

 

 

 

drhoog 2

Van der Hoog legt altijd netjes uit op de achterkant van het masker wat de bedoel is van het product. Zoals je hier leest zou de super romige avocado crememasker ervoor zorgen dat de vermoeide droge huid zal opknappen. Ik ben benieuwd!

Het is trouwens een kant en klaar masker dus veel hoef je niet meer te doen. Smeer het zachtjes over je hele gezicht uit en laat het 10 tot 15 minuten zitten. Tijd voor ontspanning!

 

 

 

 

 

drhoog 4

drhoog 5

Het is zeker een romige substantie en dat vind ik zelf wel fijn. Je hebt dan echt het gevoel dat je zowaar wat op je huid smeert. Geen dunne plakkerige maskers, maar een heerlijk uit te smeren avocado crememasker.

 

 

 

 

drhoog 6Je kunt met één verpakking makkelijk twee keer doen, wat ik wel gewend ben aan Dr. van der Hoog. Gezellig met je BFF of met je lieve moeder, het kan allemaal. ( Of je smeert natuurlijk je vriend z’n gezicht gewoon vol haha! ).

 

 

 

 

 

drhoog 1Na gebruik voelde mijn gezicht ontspannen en zacht. Geen babyhuidje, maar wel een goed verzorgd gezicht. Mijn rode plekjes waren wat minder vurig en de droge probleemzones zagen er veel beter uit. Het is echt een fijn masker!

 

Wat is jou favorieten masker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *