Dr. van der Hoog | Crèmemasker Avocado

Avocado in een salade of als guacamole vind ik heerlijk, maar op je gezicht heb ik nog nooit geprobeerd. Ik kreeg een tijdje geleden de Dr. van der Hoog Crèmemasker Avocado in de bus om te kunnen ontspannen en stond verbaasd naar de verpakking te kijken. Avocado? Dat is toch om te eten? haha! Ik ben heel benieuwd wat dit masker gaat doen met mijn huid.

Andere maskers:
Bioré Houtskool Masker 1 Minuut Zelfverwarmend
Lush Love Lettuce Masker
Masker Anti Pickel Maske Schaebens
Montagne Jeunesse Argan Oil Mud & Peel Off Masker
Dr. van der Hoog Amazing Avocado Masker

Dr. van der Hoog Crèmemasker met avocado extracten en oliën reinigt de huid, verzacht en versoepeld. Door de toegevoegde Kaolin reinigt het de huid van overtollige talg en onzuiverheden in de poriën.

Het aanbrengen is heel simpel. Je reinigt eerst je huid met lauw water, dept het droog en brengt het masker aan. De volgende stap is op de bank zitten en zen….

Zoals je op de achterkant van de verpakking kunt lezen zijn de producten van Dr. van der Hoog een samenstelling van het beste uit de natuur in combinatie met laboratorium innovaties. Oftewel ze gebruiken zoveel mogelijk producten uit de natuur bij het ontwikkelen van de maskers.

Dit masker zorgt ervoor dat de poriën openen en de ingrediënten opgenomen worden in je huid en hun werk doen. Het maakt de huid zacht en soepel!

Het is een wit masker wat gemakkelijk aan te brengen is. Hij voelt echt aan als een crème en daardoor lijkt hij wat vettig, maar op de huid valt dat reuze mee. Hij trekt niet na een tijdje en dat vind ik eerlijk gezegd veel fijner.

Na 10 minuten heb ik het Crèmemasker Avocado afgespoeld met lauw water en een washand. Dit ging heel snel en soepel en was zo klaar. Geen rare droge plekken op de huid, top!

Conclusie: Een fijn zacht masker wat mijn huid zeker ontspanning geeft. Ik voel ook nadat ik het eraf heb gehaald dat mijn huid zachter aanvoelt. Mijn huid droogt absoluut niet uit en dat is een groot pluspunt. Ik ben daar altijd wel bang voor met maskers. Prima product!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik zou dat liever gaan voor de Healing Honey Peel Off van Dr. van der Hoog die geeft mijn huid toch iets meer. 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja tuurlijk!

Deze maskers van Dr. van der Hoog zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, Kruidvat en Holland And Barrett.
Dr. van der Hoog Crèmemasker Avocado           €2,29 euro

Wat voor producten gebruiken jullie van Miss Sporty?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *