E.L.F. Eyeshadow Palette

Zoals je in mijn shoplog kon zien van het merk E.L.F. ( Eyes Lips and Face ) bestelde ik een oogschaduw palette. Dit merk kan je helaas alleen online kopen, maar de service is goed. Het enige is dat de verzendkosten wat aan de hoge kant zijn. Dit hield mij heel lang tegen om er iets te bestellen.

Totdat ik zag op hun Facebookpagina dat ze gratis verzendig hadden, toen sloeg ik mijn slag.  Al heel lang had ik dit palette op het oog om de mooie opvallende kleuren in combinatie met de matte kleuren.  Vorige week nam ik eindelijk de stap om hem in mijn winkelmandje te gooien!

ELF 2Collage

Het palette bestaat uit maar liefst 100 kleuren. Hij kosten 12,- euro en dat is er zeker niet af te lezen, hij oogt zelfs van chique. Er zit in het midden van de deksel zit een spiegel met twee handige oogkwastjes.

ELF 1

Tsja, je ziet het al de matte kleuren zijn niet echt zichtbaar. Dit was een tegenvaller…

ELF 2

Hoe donkerder ik ging hoe beter het werd. Ook de felle kleuren hadden WEL goed pigment, ik had de hoop nog niet opgegeven.

ELF 3

Ja, dit is wat ik wil zien! De kleuren zijn super, en zelfs de matte kleuren mogen in dit rijtje er wel zijn.

ELF 4

Hm, het wordt tijd dat ik ook eens de paarse kleur ga pakken. Ze zijn erg mooi en geven je ogen een bijzondere look!

ELF 5

De roze tinten zijn dan weer iets minder..

ELF 6

Deze matte kleuren zijn wel oké, maar geven niet het wauw effect.

ELF 7

Hier werd ik heel vrolijk van. Zoveel mogelijkheden om je ooglook op te bouwen uit meerdere kleuren oranje en roze tinten!

ELF 8 ELF 9

De bruine tinten zijn ook niet zo denderend. Behalve de donkere, die valt gelijk op.

ELF 10

En als laatste de grijze en zwarte kleuren. Dit ziet er redelijk uit, maar alsnog zie je aan de linkerkant niet veel kleur.


ELF 1Collage

Het is fijn palette, maar sommige kleuren vallen tegen. De matte kleuren hebben niet veel pigmentatie en dat is jammer. De rest heeft veel pigment, het verschilt dus heel erg tussen de kleuren! Ik ben er wel blij mee en ik ga nu meer experimenteren met de felle kleuren.

Wat is jou ervaring met E.L.F. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *