E.L.F. | Makeup Mist & Set Fixing Spray 2X

Al eerder schreef ik een review over een fixing spray. Wat een echte favoriet van mij is. Alsnog ben ik altijd op zoek naar andere sprays die nog ontdekt moeten worden! Het is daarom tijd voor een review van E.L.F. en wel de Makeup Mist & Set Fixing Spray, normaal en matte! Zijn deze net zo fijn? Ontdek ik nu een nieuwe favoriet? Lees snel door!

Andere budgetproof make-up reviews:
Etos – Shaping highlighting kit
I heart make-up – Goddess of love triple baked highlighter
NYX – Away we glow oogschaduw palette hooked on the glow
MUA Cosmetics – Get the festival look

Even kort over E.L.F. Cosmetics wat de afkorting is voor Eye Lip Face. Een budgetproof merk uit Californië met producten die 100 % vegan zijn en dierproefvrij! Met een echte ‘Look good and feel good’ vibe veroveren zijn Nederland nu ook in de winkels. Eerst alleen online, maar nu ook in bepaalde Douglas winkels verkrijgbaar!

De producten zijn vrij van:
• Parabenen
• Ftalaten
• Sulfaten
• Nonylfenol
• Ethoxylaten
• Triclosan
• Triclocarban
• Hydrochinon

Nu over naar de Makeup Mist & Set Spray, de ultieme musthave zorgt voor het fixeren van je make-up look! Niet alleen om de make-up op zijn plaats te houden maar ook om de kleuren van je look te revitaliseren met slechts een paar sprays!

De speciale formule in deze Mist & Set Spray bevat niet alleen Aloë, groene thee en komkommer. Het bevat ook vitamine A, C en E om de huid te kalmeren en goed te hydrateren. Hoe fijn!

Deze spray kun je ook op je kwast of spons sprayen voordat je de make-up aanbrengt zodat het nog beter blijft zitten! Het liefst spray ik het als finishing touch als einde van mijn make-up routine over mijn gezicht 🙂

Dan over naar de Matt Magic Mist & Set-spray van E.L.F. die net als de andere binnen enkele seconden na het sprayen een blijvende finish geeft! Het verschil is dat deze de huid matteert en het is verrijkt met vitamine B, E en de Arctium Majus wortel. Deze wortel verzacht de huid gelijk!

Conclusie: Nu al elke dag in gebruik! Soms de Matte Magic en de andere keer de normale Mist & Set Fixing Spray. Ze zorgen er echt voor de je make-up veel beter blijft zitten door de dag heen. Het sprayen gaat ook fijn omdat het een zachte mist is. Gelijk een verfrissend effect! Ik ben echt tevreden over beide sprays en als ze op zijn koop ik ze zo weer!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Zeker, ze zijn heel fijn en voor die prijs leuk meegenomen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk!


Dit product van E.L.F. is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel (Zutphen!) en online.

E.L.F. Makeup Mist & Set Fixing spray  60ml   € 6,00 euro   

Gebruik jij ook een fixing spray? Welke?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *