Ebay | Dupe: Zoeva Kwastenset

Een tijdje geleden ( zeg maar een paar maanden ) kocht ik eindelijk een nieuwe kwasten op Ebay. Lekker budget en vaak ook nog van goede kwaliteit ook. Normaal koop ik elke kwast apart, maar nu dacht ik, ik doe eens gek en koop een hele kwastenset! Een beetje neuzen op Ebay en ik vond uiteindelijk een mooie dupe van Zoeva. Hmm, zal ik het doen? Ja hoor, hij is al onderweg!

 

Andere reviews van Ebay:
Mijn aankoopjes #4
Black Mask Peel Off
Mijn aankoopjes #3
Mijn aankoopjes #2
Mijn aankoopjes #1

 

 

 

En toen kwamen ze binnen, de kwasten van Ebay met een heel mooi (nep)logo van Zoeva. Het is een set van 15stuks in het zwart met goud en kocht ze bij deze verkoper. Helaas verkoopt hij ze niet meer, maar er zijn er nog genoeg op Ebay die ze nog wel verkopen.

 

 

Oh wauw, wat zien ze er mooi uit zeg, en wat voelen ze heerlijk zacht! Ik ben zeer tevreden over de haartjes en de kleur van de kwasten zelf. Het goud met zwart is van betere kwaliteit dan ik ben gewend van Ebay.

Alle kwasten zijn dus zacht en voelen flexibel aan. Er zitten geen haren los en  zitten goed vast in de hulzen. Ook kreeg ik bij de grote kwasten doorzichtige hoesjes bij om de kwasten netjes te kunnen beschermen als je ze opbergt. Heel handig!

 

 

 

Dit zijn de 1ste drie grote kwasten. Op elke kwast staan een naam en nummer. De namen zijn handig als je even niet meer weet voor wat je hem kan gebruiken. Uiteindelijk doe je toch wel je ding, maar het is wel fijn om te weten haha.

De bovenste gebruik ik voor mijn blush, de middelste is nog niet in gebruik maar kan ik voor foundation gebruiken om aan te brengen. De onderste kwast gebruik ik voor het blenden en poederen van mijn gezicht. Ze zijn alle drie heerlijk zacht <3

 

 

 

 

Dan komen we bij de volgende beauties namelijk met de witte haren. Deze zijn wat minder zacht, maar voelen wel goed op de huid als je ze gebruikt.

De bovenste is een waaiertje die ik gebruik om highlight aan te brengen. Boven het wenkbrauw is hij wat onhandig, maar bij de jukbeenderen is het heel fijn om aan te brengen. Het is niet gelijk pats boem! Het is subtiel.

Dan de middelste kwast gebruik ik voor bronzer en dat werkt heel fijn want hij is wat platter dan de rest! Echt een geweldige kwast waardoor ik nu mijn bronzer strakker kan aanbrengen.

En dan de onderste kwast, deze is nog niet in gebruik maar kan hem gemakkelijk gebruiken om blush aan te brengen of poeder.

 

 

Dan de kwasten voor wat preciezer werk. De bovenste gebruik ik om goed de donkere kleur aan te zetten in mijn ooglook. Hij is wat stroef maar na een paar keer gebruiken werkt het prima.

De tweede van boven heb ik nog niet gebruikt, maar valt wel fijn aan. Dan komen we bij de derde, die is wat stroef en gebruik ik niet en de laatste gebruik ik om mijn oogschaduw te blenden alleen deze vind ik wat stug. Heel jammer.

 

 

En als laatste komen we aan bij de andere kwasten om een mooie ooglook te komen. Deze set is wat zachter en is de kwaliteit beter dan van de kleine witte kwasten. Dit verschil merkte ik ook met de grotere kwasten. De zwarte haren zijn veel zachter.

De bovenste kleinste gebruik ik in mijn ooghoeken om goed de highlight en/of lichte oogschaduw aan te brengen. Dit werkt fijn en kan er goed mee overweg.

Dan de tweede en derde van boven. Dit zijn hele fijne kwasten om je wenkbrauwen aan te zetten. De tweede is eigenlijk voor eyeliner, maar dat gebruik ik toch niet.

Daarna krijgen we de ‘smudger’ die ik gebruik om de oogschaduw aan te brengen op het bewegend ooglid. Heerlijk zacht en prima om mee te werken. Zo ook de laatste die ik gebruik om de oogschaduw goed te blenden. Top!

 

 

Conclusie: Het zijn hele fijne kwasten alleen de witte variant is wat stugger dan de zwarte haren. Dat is wel jammer, maar ach het blijft Ebay! Ik kocht dit setje voor 12 euro dus ik mag niet klagen haha!

Wat voor ervaring hebben jullie met Ebay?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *