E.L.F. Mineral Infused Face Primer

Een paar weken geleden ( volgens mij alweer maanden ) bestelde ik bij het merk E.L.F. producten. Het mooie palette was al een tijdje terug te zien, het artikel vind je hier.  Ik dacht dus alle producten te hebben gehad, maar ik ben dus iets vergeten! Het gaat om de Mineral Infused Face Primer, best een lange naam. Nu nog kijken of het een goed product is, vind je niet?

ELF primer 2

Dus het laatste product van mijn E.L.F. bestelling, en hopelijk ook een goed product. De verpakking van ik in ieder geval strak en modern, en dit kan soms ook wel eens leuk zijn. Tegenwoordig zijn alle verpakkingen zo opvallend mogelijk, maar dat hoeft voor mij niet altijd zo te zijn. Als het een goed product is, koopt men het ook als de verpakking simpel is 😉

 

 

ELF primer gel Collage

De substantie van de primer lijkt een beetje op gel. Het is ook een beetje vettig als je het uitsmeert. Hm, misschien een goed product voor mijn voorhoofd probleem. Mijn huid is daar zo droog, ik ga het eens proberen. De ‘gel’ is wel fijn om uit te smeren en voelt zacht op de huid.

In ieder geval heb ik het op mijn hand geprobeerd en op mijn gezicht. Ik heb geen foto’s van mijn gezicht omdat ja, kijk maar op mijn hand, je ziet niets. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een primer, maar het werkt ook niet heel goed vind ik zelf. Ik zag wel dat mijn huid iets minder vurig was, daar bleef het eigenlijk ook bij.

 

 

ELf primer 3

Conclusie, het is niet zo bijzonder. Veel verschil is er niet en dat is jammer. Voor mij is het niet wat ik zoek, maar ik heb het veel geprobeerd. Ik ga wel kijken of het op lange termijn werkt op de droge plekken op mijn gezicht. Misschien is het product voor mij daar wel geschikt voor.

 

Gebruiken jullie een primer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *