EOS | Geschenksets voor de kerst x2

‘it’s beginning to look alot like christmas.’ Jullie hebben het wel door dat ik al lekker in de kerstsfeer ben hier op mijn blog. De kerstpakketjes stromen binnen en ik zie teveel leuke producten voorbij komen die ik echt moet delen met jullie!

Nu deel ik ook graag cadeau-ideeën voor de feestdagen, want dat blijft een lastige klus.
Daar kan EOS mij altijd goed mee helpen. Zo schreef ik een paar dagen geleden al een review over de Holiday Edition Vanilla Bean en nu is het de beurt aan twee geschenksets voor de kerst, want All I want for Christmas are smooth lips and a soft skin! 

 

Andere reviews van EOS:
Alle lipbalms + Nieuw: Pomegranate Raspberry
De nieuwe Hand & Body Lotions

 

 

En daar zijn ze dan, speciaal voor de gezelligste periode van het jaar, de limited edition geschenksets van EOS! Het zijn vijf bijzondere sets die je zullen zorgen voor zachte lippen, verzorgde huid en natuurlijk een vrolijke glimlach 🙂

Vorige keer schreef ik dus al over één van de geschenksets namelijk de Holiday Edition Vanilla Bean en nu schakelen we over naar de Holiday Trip Trio ( de lipbalms ) en de ‘Happiness From Head To Toe’ sets die in drie verschillende geuren beschikbaar zijn. In deze review geef ik mijn mening over de Cucumber versie die lekker verfrissend moet zijn!

 

 

 

Laat ik gelijk met het grootste geschenkset beginnen die in drie verschillende geuren verkrijgbaar is namelijk de ‘Happiness From Head To Toe.’ Deze ruikt naar verse bloemen en dat sprak mij gelijk aan, want ik hou van een frisse bloemengeur. In deze set zit de Cucumber Hand Lotion, Body Lotion en Lipbalm. Gewoon alles in één pakket waarmee je je hele lichaam kan verzorgen!

 

En daar is ze weer hoor, mijn model Noa haha! Ik vind het erg leuk om haar op de foto te zetten en helemaal als ik producten aan het fotograferen ben. Ze gaat er trouwens ook werkelijk naast zitten en heb haar niet met snoepjes gelokt. Geweldig toch!

 

 

Oké, terug naar het geschenkset want ik dwaal weer eens af haha! In dit pakket zit dus één van de welbekende lipbalm. Deze smaak is heerlijk, ik ben fan! Haar is verfrissend en verzorgend tegelijk. Je ruikt de melon en dat smaakt echt lekker. Niet te zoet, precies genoeg. Door de sheaboter worden mijn lippen zijdenzacht, super dus!

 

 

 

Even kort maar krachtig, de body lotion en handcrème zijn echt the bomb! Ik schreef al een review over deze producten maar dan in een andere geur en was gelijk verliefd op het concept. Mijn lichaam en handen zijn goed verzorgd na het insmeren en ook heerlijk zacht.
Oh en de geur? Top! Ik weet niet hoe ik de geur van komkommer moet uitleggen, maar het heeft iets weg van een frisse salade. Verfrissend en je waant je terug naar de zomer. Je weet wel dat seizoen met zon en warmte haha!

 

Dit geschenkset is ook verkrijgbaar in: 
• Berry Blosom bodylotion en handcrème met de coconut lipbalm
• Delicate Petals bodylotion en handcrème met de nectar lipbalm

Dan nu de Holiday Lip Trio waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Twee van deze smaken zijn nieuw, maar ook de derde zal ik nu pas kennis mee maken. De drie lipbalms zijn Wildberry, Passionfruit en Visibly Soft Honey Apple ( deze is niet nieuw ). Hm, de klinken mij eigenlijk allemaal goed in de oren, maar ik ben zeer benieuwd naar de smaak Passionfruit.

 

 

 

En daar zien jullie weer model Noa voorbij komen met haar mooie pootjes. Ze was erg nieuwsgierig naar deze rollende lipbalms en speelde er uiteraard gelijk mee. Deze foto kostte mij dus wel wat moeite haha!

 

 

 

Als eerste begin ik gelijk met Passionfruit, de lipbalm waar ik heel benieuwd naar was. Wat blijkt, hij is heerlijk! Wel iets zoeter dan al mijn andere lipbalms die ik graag gebruik, maar door de smaak van passievrucht vind ik hem wel aangenaam. Dus hou je van zoet, maar niet te sterk, dan is dit wellicht jouw lipbalm voor de winter.

Trouwens de lippenbalsems in deze lip trio set bevatten meer shea butter, verzorgende oliën en vitamine C en E voor zichtbaar zachtere lippen!

 

 

Van deze drie smaken is dit toch wel mijn favoriet, Visible Soft Honey Apple. Wat is deze heerlijk zacht op mijn lippen en totaal niet zoet, gewoon lekker! Deze gaat zeker mijn handtas in voor de winter, want hij is echt precies zoals ik mijn lipbalm wil hebben.

 

 

En als laatste Wildberry. Een wat zoetere lipbalm, voor mijn geval iets te zoet. Hij is wel fijn om te gebruiken, maar iets te snoeperige smaak komt er vanaf. Niet mijn favoriet, alsnog wel een goede lipbalm want het blijft EOS 🙂

 

 

 

Conclusie: Zoek je nog een leuk cadeau voor je zus(je), moeder, vriendin of misschien voor je schoonmoeder? Dan zijn dit zeker toffe geschenksets om te geven met kerst! De Holiday Lip Trio is perfect voor iemand die last heeft van droge lippen en altijd te zien is met een lipbalm. En dan het grote pakket is voor iedereen leuk om te krijgen natuurlijk! Er zit van alles in om je lichaam ‘from head to toe’ te verzorgen.

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja, want dit zijn leuke cadeaus om te geven.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja. 

 

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas.
EOS Holiday Lip Trio ( 3 lipbalms )              €17,85 euro
EOS Happiness From Head To Toe                €18,79 euro

 

Wat voor cadeau vinden jullie leuk om te geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *