EOS | De nieuwe Hand & Body Lotions

Vorige week was ik aanwezig bij een hele gezellige persdag van EOS ( Evolution of Smooth ). Je weet wel, dat merk waar sommige beautylovers gewoon voor naar Engeland vliegen. Ik was heel blij dat dit merk de zee over vloog ( of vaarde ) om ons hun producten te verkopen, maar nu is er groot nieuws… Naast hun fijne lipbalms komen er nu ook hand & body lotions!

En die mag ik jullie introduceren 🙂
Deze producten zijn vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Douglas. 

eos lotion 7

Ik zal beginnen met de body lotions, want deze zijn zo leuk vormgegeven. I love it! Je hebt twee geuren namelijk de Delicate Petals en de Berry Blossom. Over de laatste geur schrijf ik voor jullie een uitgebreide review <3

eos lotion

Zoals ik al vertelde hebben de producten een hele aparte vormgeving. Modern maar toch heeft het iets sierlijks wat ik niet echt kan plaatsen. Ook de handcreme heeft een rare vorm, maar dan kom ik straks op terug. Even over de Berry Blossom Body Lotion.

Hij ruikt echt heerlijk naar bloesem en bessen, hmmm aha nu snap ik wat Berry Blossom is! Dit is ook precies waar het naar ruikt. Bloemig maar ook iets fruitigs, het zoete van bessen. Ik ben echt verkocht, het ruikt super!

Ik heb mijn lichaam er helemaal mee ingesmeerd en serieus iedereen zei dat ik lekker rook. Sorry hij is nog niet te koop. Eventjes wachten ( maar je mag wel even ruiken hoor haha ).

eos lotion 4

Dan nu over naar die raar vormige handcreme. Wat serieus fijn in de hand ligt trouwens! Heel makkelijk, net alsof je je muis van de computer vast hebt. Ook makkelijk om mee te nemen in dat mini tasje als je een dagje weggaat. Hij is vrij plat waardoor hij in dat kleine vakje past van je tas 😉

De handcremes zijn rijk aan Shea Butter, Aloe Vera, have extracten en anti-oxidanten. Deze combo zorgt zeker voor zachte en verzorgende handjes. Dat is waar we het voor doen natuurlijk. Voor een zachte en gladde aanraking <3

*Kuch* Dan nu terug naar de geur namelijk Fresh Flowers. Ook deze ruikt naar bloemen alleen dan wat heftiger. Berry Blossom was iets zachter en dit is echt de geur van een bos bloemen. Heerlijk eigenlijk, en zeker om je handen mee in te smeren.

eos lotion 1

Ook heb ik tijdens de persdag de geur Cucumber geroken en die was super! Lekker verfrissend en deed mij gelijk denken aan de zomer. Hij is wel minder scherp dan de Fresh Flower, maar dan komt natuurlijk omdat bloemen nou eenmaal meer aanweziger zijn met geur dan komkommer haha!

Van de handcrèmes heb je ook nog een versie van de Berry Blossom en ja die ruikt net zo lekker als de body lotion. Nog even iets, de handlotions zijn vrij van parabenen en gluten! 

Ik ben echt tevreden over de Hand & Body Lotions van EOS. Wauw, wat een explosie van heerlijke geuren. Tijdens het event rook ik ook helemaal naar bloemen en frisse komkommer, wat ik uiteraard niet erg vond 😉

Dus conclusie:
• De hand & body lotions zijn top!
• Ruiken ze lekker? Ja!
• Verzorgen ze de huid? Ja!
• Moet ik in september even langs Douglas om het te kopen? Ja!

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja, de bodylotion en de handcrème allebei! 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja! 

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas van september
Handcreme     40 ml       € 4,99euro
Body Lotion  200 ml       € 7,99 euro
Body Lotion  350 ml       € 12,99 euro
Wat vinden jullie een fijne body lotion of handcrème?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *