EOS | Visibly Soft Lipbalms x3

De nieuwe eos™ Visibly Soft is jouw redder in nood!’ Nou ik ben heel benieuwd of de nieuwe Visibly Soft Lipbalms van EOS net zo fijn zijn als de originele. Moet haast wel want ze zien er bijna hetzelfde uit, er zit alleen een soort swirl op het ‘eitje’. Lees hier de review van deze nieuwe lipbalms die vanaf mei verkrijgbaar zijn bij Douglas.

 

Andere reviews van EOS:
De nieuwe Hand & Body Lotions

Alle lipbalms + Nieuw: Pomegranate Raspberry

 

 

Met een rijke formule die je lippen direct zichtbaar zachter maken zullen de droge lippen verleden tijd zijn. Ze hebben een langdurig effect en zitten vol met natuurlijke ingrediënten die je lippen een boost geven en super gehydrateerd achter laten na één veeg van de Visibly Soft Lipbalm.

Het klinkt geweldig, net zoals de andere smaken van EOS, maar deze zouden je lippen extra zacht en soepel maken door de boterachtige formule. Ik ben heel benieuwd!

Weetje: De EOS Visibly Soft Lipbalms zijn parabenen, petrolatum- en glutenvrij

 

 

 

We beginnen gewoon met mijn favoriet van de drie namelijk de Vanilla Mint. Ik ben dol op de smaken vanille en mint en daarom is dit de perfect combo. Ook ruikt hij heerlijk! Het heeft een combinatie van vanillebonen en pepermunt om je lippen te prikkelen en te hydrateren.

 

 

 

Dan gaan we naar de fruitige geur van Blackberry Nectar, die zeker ook niet mis is. Deze voedt je lippen intensief en smaakt/ruikt super. Mijn lippen voelde zeker zacht aan en de lipbalm trekt goed in, wat zeker een groot pluspunt is.

De lipbalms bevatten natuurlijke voedende oliën, shea boter, cacaoboter en vitamine E. Dat is een hele lijst met prachtige producten die goed zijn voor je lippen.

 

 

 

Dan als laatste de Coconut Milk. Niet mijn favoriet helaas. De geur van kokos maakt mij soms heel happy, maar ook vaak genoeg vind ik het niet lekker ruiken. Zo ook met deze smaak. Helaas, want hij doet zijn werk wel goed! Als ik mocht kiezen, zou ik alsnog voor de andere smaken gaan.

 

Conclusie: Heerlijk zacht en je lippen voelen verzorgd aan. Ik vind de smaak Coconut Milk niet mijn ding, maar de andere twee zijn heerlijk! Zeker de Vanilla Mint ben ik erg over te spreken. Je doet vrij lang met één lipbalm, zelfs als je hem dagelijks gebruikt. Ook kan hij tegen warm weer heb ik gemerkt in mijn tas toen ik op het strand was. Top!

 

Ga ik product nogmaals kopen?
De Vanilla Mint zou ik zeker een keer kopen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja tuurlijk!

 

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas online of in de winkel.
Coconut Milk, Vanilla Mint en Blackberry Nectar
EOS Visibly Soft Lipbalm       7 gr              €6,11euro

 

Wat vinden jullie van de EOS Lipbalms?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *