EOS | Alle lipbalms + Nieuw: Pomegranate Raspberry

In het persoonlijke artikel My Life van juni, zagen jullie al dat ik op een hele gezellige persmiddag was van EOS. Op deze zonnige dag werden twee nieuwe producten geïntroduceerd namelijk de nieuwe hand en body lotions.

Wait, there is more! EOS introduceerde namelijk ook een nieuwe lipbalm, en daar schrijf ik nu, samen met de andere bekende lipbalms, een uitgebreide review over. Wat word mijn favoriet?

De nieuwe lipbalm is vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Douglas. 

 

 

eoslip6bewerktHier zien jullie de bekende EOS lipbalms, en zoals je al ziet zit er een nieuwe smaak tussen! Wie de lipbalms al kent, ziet denk ik al wel welke nog niet bekend is. Ik ga ze één voor één reviewen en uiteindelijk zal ik komen bij de nieuwe variant. Zien jullie al welke het is?

 

 

 

eoslip10

Als eerste de lichtblauwe, Sweet Mint. Deze sprak mij eigenlijk als eerste gelijk aan van het rijtje. Ik hou van mint, en dit is ook een goed ingrediënt om je lippen niet uit te laten drogen.

De smaak is heerlijk fris, maar je moet wel echt van mint houden. Mint is namelijk vrij aanwezig. Ik vind hem heel fijn!

 

 

 

 

eoslip9

Dan komen we bij de licht roze lipbalm, Strawberry Sorbet. Als eerste moet ik zeggen dat hij vrij zoet is, maar ook wel weer fris. Het proeft als een toetje op de lippen. Ene kant vind ik de zoete geur wel aangenaam, maar de Sweet Mint staat nu nog bovenaan mijn lijstje 🙂

 

 

 

eoslip8

Blueberry Acai, de donkerblauwe lipbalm. Toen ik deze op mijn lippen aanbracht dacht ik gelijk aan zo’n gezonde blueberry smoothie. Heerlijk! Wel zoet, maar dat is nu wel bekend bij de lipbalms van EOS. Deze staat voor mij op een nummer twee in mijn favorite list!

 

 

 

eoslip 5

En dan als laatste lipbalm die al in de winkel ligt, de donkerrode variant smaak Summer Fruit. Hij smaakt heerlijk naar aardbeien, bosbessen en perzik. Een zomerse mix! Hij verslaat voor mij Sweet Mint niet, maar staat nu op plaats drie.

Nu is het tijd voor de nieuwe smaak! Hebben jullie al door welke het is van de eerste foto?

 

 

 

 

eoslip11Tada! De donker paarse lipbalm in de smaak Pomegranate Raspberry! Bij het openen van deze nieuwe smaak komt er een verfrissende geur vrij, heerlijk zoete fruitgeur. Het deed mij denken aan een smakelijke fruitcocktail op het strand. De fluweelzachte en zoete smaak van frambozen plus de granaatappel zorgt voor onweerstaanbare en verzorgde lippen!

Wat vind ik van deze smaak? Super! Het is niet zo zoet als de Blueberry Acai, maar wel zoet genoeg om je gedachten af te laten dwalen naar een tropisch eiland. Ik ben zeer tevreden over deze nieuwe smaak!

 

 

 

eoslip 3

Conclusie: Alle vijf de lipbalms zijn echt heel fijn en verzorgen je lippen goed! Ik gebruik ze nu een tijdje en merk echt dat ik minder droge en kapotte lippen heb. En ja die heb ik helaas ook in de zomer…

Het is ook een leuk idee om zo’n lipbalm cadeau te geven aan iemand, ze zien er namelijk ook nog eens leuk uit! Je doet er trouwens heel lang mee. Ik gebruik de Sweet Mint nu al een maand en zie nog geen deukje ontstaan in de lipbalm. Heel fijn!

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker! 

 

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas en de Pomegranate Raspberry vanaf september.
Sweet Mint, Blueaberry Acai, Strawberry Sorbet, Summer Fruit
EOS Lipbalm       7 gr              €5,95 euro

 

Wat vinden jullie van de EOS Lipbalms?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *