Erica |Dode Zeezout Anti-Roos Shampoo

Het blijft een struggle, het zoeken naar de beste shampoo voor mijn probleem. Zoals jullie wellicht weten heb ik last van psoriasis op mijn hoofdhuid. Lastig te behandelen en daarom ben ik op zoek naar een goeie shampoo die het wat kalmeert. Ik had er één gevonden van Naturalize, maar die is helaas uit de winkel gehaald…. Deze keer probeer ik de Dode Zeezout Anti-Ross Shampoo van Erica. Ik ben heel benieuwd of dit voor mij gaat werken en het wat vermindert.


Andere haarverzorging:
Urtekram – Green Matcha shampoo conditioner
Schwarzkopf – Nature moments honey argan oil shampoo
Guhl pluiscontrole veerkracht shampoo
Dode zee shampoo & conditioner

De Dode Zeezout Anti-Roos Shampoo van Erica bevordert een gezonde hoofdhuid, verbetert de haarstructuur, vermindert haaruitval en gaat vet haar tegen.  Dat klinkt voor mij heel goed in de oren! Hopelijk werkt het ook goed en ook op langer termijn.

Ik heb de shampoo 3 weken getest om te kijken of het op langer termijn misschien anders voelt etc. Ik moet zeggen dat hij goed schuimt voor een dode zeezout shampoo. Dat is prettig vind ik zelf. Meestal schuimen zulke shampoos niet voldoende en is het lastig om te verspreiden door het haar en in te masseren op de hoofdhuid.

Bij het uitspoelen werd mijn haar helaas wel stug en zaten er flinke klitten in. Nadat ik het had gekamd en geföhnd ziet het er wel goed uit! Maar nu, werkt het tegen de klachten van psoriasis? Na 3 weken merkte ik helaas niet veel verschil. Wel had ik minder jeuk, alleen mijn haar werd veel sneller vet dan normaal en daardoor moest ik het vaker wassen. Niet fijn, want ik merk hoe minder vaak ik mijn haar was, hoe minder last ik krijg van bijvoorbeeld en schilfers en wondjes.

Conclusie: Dit is niet de shampoo die ik zocht helaas. Hij schuimt goed en ruikt fris, maar mijn haar werd er stug van ( zelfs na een conditioner ) en sneller vet dan normaal. Jammer, ik dacht dat dit wel iets zou moeten doen. De zoektocht is dus nog niet voorbij! Heb jij nog tips, dan hoor ik die graag 🙂

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Voor mij werkt het niet helaas.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Om uit te proberen wel, misschien werkt het bij andere wel!


De producten van Erica zijn verkrijgbaar bij Erica filialen en online.

Dode Zeezout Anti-Roos Shampoo 250 ml     € 4,95 euro   

Welke shampoo gebruiken jullie op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *