Erica | Sensitive Hypoallergeen Shampoo

Nadat ik een artikel schreef over de Dode Zeezout Anti-Roos Shampoo van Erica, kreeg ik een lief berichtje terug van het bedrijf of ik nog een andere shampoo zou willen uitproberen. Ik stond daar natuurlijk voor open aangezien de Anti-Roos Shampoo niet het effect gaf waar ik op hoopte. Daarom een nieuwe review, maar dan over de Sensitive Hypoallergeen Shampoo van Erica! Ik ben heel benieuwd of dit mijn psoriasis wat vermindert en ik minder schilfers en jeuk zal hebben.

Andere haarverzorging:
Erica – Dode zeezout anti roos shampoo
Urtekram – Green matcha shampoo conditioner
Schwarzkopf – Nature moments honey argan oil shampoo
Loreal Professionnel – Serie expert vitamino color a ox

Het is natuurlijk een feit dat ik nooit van mijn psoriasis af kan komen, maar een bepaalde shampoo zou het wel moeten verminderen. Het is een flinke zoektocht nadat mijn favorieten shampoo uit de winkels werd gehaald en ik dus letterlijk met mijn handen in het haar zat.

Nu ben ik heel benieuwd wat deze Sensitive Hypoallergeen Shampoo van Erica bij mijn probleem gaat doen. Hopelijk heeft het effect en kan ik mijn zoektocht eindelijk afronden 🙂

Deze Sensitive Hypoallergeen Shampoo reinigt de haren mild. Ook zorgt het ervoor dat het niet uitdroogt. Ik merk dat dit vaak genoeg wel gebeurd bij shampoos voor een gevoelige huid. Het speciale colloïdale haver (de substantie die vrijkomt als haver heel fijn gemalen en in water opgelost wordt) wat in de shampoo zit helpt bij het herstellen van de hoofdhuid en vermindert irritaties. De combinatie van het natuurlijke melkserum en deze haver geeft de hoofdhuid vocht en lipiden (vetten en vetachtige stoffen die in de biochemie een belangrijke rol spelen).

Ingrediënten:
Aqua, Alcohol, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Whey, Decyl Glucoside, Avena Sativa Kernel Flour, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Avena Sativa Kernel Oil, Xanthan gum, Lactic Acid.


Conclusie: Ik merk echt dat ik veel minder schilfers heb. Ook de plekjes waar het meeste zat is een stuk verminderd. De jeuk is niet zo erg meer en mijn huid voelt rustiger aan. Ik ben blij! Natuurlijk zal de psoriasis nooit overgaan, maar wat verminderen is al een hele grote vooruitgang.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als hij bijna op is, koop ik gelijk een voorraad!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Als zij ook last hebben van een gevoelige huid dan zeker.


De producten van Erica zijn verkrijgbaar bij Erica filialen en online.

Erica Sensitive Hypoallergeen Shampoo 200 ml     € 6,95 euro   

Waar kopen jullie je shampoo op dit moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *