Essence | Velvet Matte 23

Het is een grote trend en serieus bijna alle beauty merken hebben wel wat producten met deze trend. Ik heb het over de de matte oogschaduw, matte foundation en matte lipsticks. Over dat laatste wil ik het hebben. Bij de Kruidvat kocht ik van het budgetmerk Essence ( waar ik aardig wat producten van heb ) een Velvet Matte lipstick in de kleur 23.

Jammer genoeg geen classy naam voor deze kleur, maar het is wel matte en daarom wil ik hem uitproberen. Eens zien of het echt zo mooi is en ik lekker mee ga met deze beautytrend.

Meer reviews van Essence:
Gel nagellak Fam Fatal
Gel nagellak Do You Speak Love?
All About Matt High Covering Concealer

 

 

 

essence 1

Zoals we gewend zijn van Essence staat het logo erin gemarkeerd en is de verpakking simpel zwart met een randje van de kleur die de lipstick heeft. Altijd handig zo’n gekleurd stukje want zo weet je tussen al de kleuren in je la welke je hebt.

 

 

 

essence 4De Velvet Matte 23 is een peachy kleur met een rode gloed erin. Ik kocht deze kleur omdat het mij gelijk aansprak. Dit soort kleuren staan mij goed en was benieuwd of een matte variant mij ook zou staan.

 

 

essence 5

Dan nu swatchen! Hmm, ja het is zeker matte. Dit is wel een mooie kleur zeg, doet mij een beetje denken aan de NYX lipsticks. Oke, swatches zijn goedgekeurd. Nu door naar het echte werk op de lippen. Zijn jullie ook zo benieuwd?

 

 

 

essence 6

Oh… zo matte zijn ze helemaal niet. Huh hoe kan dat dan! Ik zie het al, het is dat kleine glinstering erin. He balen zeg. De kleur lijkt trouwens wat roze op de foto, maar dat is hij ook wel als je hem op doet.

Hij is niet zo donker zoals je bij de swatches zie. Helaas, niet wat ik had verwacht. Alsnog wel een mooie kleur hoor, maar ik had echt matte verwacht.

 

 

essence 7

Alsnog dus een mooie kleur lipstick, maar dat matte mogen ze wel weg laten. Ik ga hem wel vaak op doen denk ik, want hij heeft wel de kleur die ik normaal ook draag.

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Nee.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Niet als ze een matte lipstick zoeken, maar anders wel.

 

Dit product is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.
Essence Velvet Matte                                 € 2,39 euro

 

 

Wat voor kleuren oogschaduw gebruiken jullie het liefst voor feestjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *