Essence | Vier nieuwe mono oogschaduws

“Er is een pakketje voor je bezorgd!” Huh, een pakketje? Ik heb helemaal niets besteld dacht ik nog. Toch lag er toch echt een klein doosje van Essence op mijn deurmat! Ik won deze nieuwe mono oogschaduws via hun Facebookpagina. Natuurlijk gelijk een mooie kans om deze te gebruiken voor een artikel!  Hierbij de vier nieuwe kleuren van Essence met als einde een mooie daily look 🙂

 

 

 

Essence 1

De kleuren zitten in kleine doorzichtige doosjes die heel makkelijk mee te nemen zijn. Ik nam ze namelijk mee naar mijn vriend en het nam helemaal niet veel ruimte in beslag omdat het kleine lichte doosjes zijn.

 

 

 

Essence 3

Elke oogschaduw heeft een soort verhoogt maantje. Het lijkt net een schaduw en dat geeft het meer diepte. Nu nog kijken of de kleuren ook diepte geven bij het aanbrengen op mijn oogleden, ik ben benieuwd!

 

 

 

 

Essence 4

In het pakketje zat een fel roze kleur genaamd I’m Blushing nr. 04. Hier ben ik razend benieuwd naar. Ik hoop eerlijk gezegd niet dat het te barbie roze is als ik het aanbreng, maar dat zullen we straks wel zien.

Dan hebben we ook een bruine tint met de naam Triple Choc nr. 16. Mooi te combineren met de roze variant. Een mooie schaduw creëren zou hiermee makkelijk kunnen.

Om wat meer glitter and glamour te geven aan de look, kreeg ik ook de Tiffunny nr. 11. Een kleur vol glitter. Deze kleur kan ik mooi gebruiken voor mijn ooghoeken.

En dan als laatste een hele zachte creme kleurige oogschaduw genaamd Chilli Vanilli nr. 14. De naam geeft al aan wat voor idee je hierbij zal hebben. Een rustige kleur te gebruiken als basis en als highlighter.

 

 

 

 

Essence 5

En nu de uiteindelijke ooglook met alle vier de kleuren. Wauw, de kleuren hebben veel pigment! Ook is de Roze I’m Blushing kleur niet te ‘barbie-achtig’ en ben ik er tevreden mee. De zachte Chilli Vanilli vind ik eigenlijk wat te zacht en mag wel iets feller. Zeker als je hem gebruikt als highlighter onder de wenkbrauwen om ze meer preciezer te krijgen.

 

 

 

 

Candy 6

Al met al, ik ben heel tevreden over deze mono oogschaduws van Essence. Zoals je verwacht van Essence zijn ze ook helemaal niet duur en dat maakt het nog leuker! Ik zal deze mono’s vaker gaan gebruiken en beveel ze graag aan jullie aan.

 

De mono oogschaduws zijn te koop bij Kruidvat

Essence mono oogschaduw       € 1,69 euro

 

 

Wat vind je van mijn uiteindelijke look?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *