Estée Lauder | Cleansing Balm

Waterproof make-up, het is voor mij een haat-liefde relatie. Ik ben altijd blij als de hele dag mijn make-up on fleek zit en helemaal na een regenbui. Alleen als ik dan mijn make-up af wil halen gaat het vaak mis. Ik krijg het dan simpelweg niet met één product eraf. Of toch wel? De Estée Lauder Cleansing Balm MOET het oplossen. Een product om je make-up af te halen van je gezicht en ogen. Zelfs waterproof? Tijd voor de test!

Andere reviews van Estee Lauder:
Estée Lauder – Revitalizing Supreme CC Creme SPF10
Estée Lauder – Double Wear Foundation
Estée Lauder – Double Wear Stay in Place Concealer

Deze super lichte Cleansing Balm van Estée Lauder smelt op de droge huid tot een reinigende olie. Het voelt fluweelzacht aan en bij contact met water onstaat er een melkachtige substantie die je gemakkelijk kan afspoelen. Weg make-up en hallo zachte huid!

De Cleansing Balm verwijdert dus make-up van het gezicht én de ogen. Ook onzuiverheden en vervuilende stoffen zijn met deze cleansing balm verdwenen. Het reinigt de huid diep in de huidoppervlak!


Het ziet er een beetje apart uit zo’n balm, maar een perfect product als je dus niet teveel producten wilt gebruiken. Niet alleen thuis maar ook als je op vakantie gaat! Lekker makkelijk toch?

Conclusie: Wat een super product, in één veeg is al je make-up van je gezicht en je ogen! Zelfs waterproof make-up ging er heel gemakkelijk af. Heel prettig als je geen zin hebt in dat blijven rondjes wrijven in je ogen. Dit is een ideaal product als je liever niet teveel producten gebruikt om ’s avonds je gezicht van make-up te ontdaan. Top!

Alsnog gaat mijn voorkeur misschien naar de Cleansing Balm van Clinique. Meer omdat daar geen parfum in zit en dat vind ik prettiger.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Met korting zeker! Vaak heeft Douglas 25% korting… Hint, hint.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Dit moet je toch hebben geprobeerd!?


Dit product van Estée Lauder is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Estée Lauder Cleansing Balm 70 ml     € 42,24 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Met welk merk maken jullie je gezicht schoon?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.