Estée Lauder | Double Wear Foundation

Dus ik ben groot fan geworden van de Estée Lauder Double Wear Concealer en was nu dus heel nieuwsgierig geworden naar de foundation. Ik heb er veel over gehoord, perfecte dekking, niet droog, blijft de hele dag zitten en dat klinkt mij heel goed in de oren. Hierbij dus een review van de Double Wear Foundation van Estée Lauder met een uiteindelijk make-up look!

Andere make-up reviews:
Estee Lauder Double Wear Stay In Place Concealer
• Benefit Make-up Set: Pretty in the U.S.A. Palette
• NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm & Cannes
• I Heart Make-Up | Goddess Of Love Triple Baked Highlighter


Dus de populaire Double Wear Stay-In-Place Foundation, het klinkt in ieder geval goed haha! Een foundation die 15 uur lang blijft zitten en blijft er fris en natuurlijk uitzien. Nou dat is nou net wat ik zoek in een foundation!

Ook bij warme en vochtige omstandigheden blijft deze foundation goedf zitten en verandert het niet van kleur of structuur. Het maakt geen vlekken en geeft niet af op je kleding ( dat gaan we eens goed bekijken! ).

De Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation is olievrij ( niet-acnegeen ), getest door dermatologen en geurvrij.

Oké, bij het testen kwam ik erachter dat dit echt een geweldige foundation is. Love it! Ik kan echt niet meer zonder als ik mijzelf opmaak voor werk of feestjes. Het is echt, zoals vele hebben gezegd, de perfect dekkende foundation die er is.

Wat wel zo is, helaas, hij kan wel afgeven op je kleding. Door je look mooi af te poederen heb je daar nog maar heel weinig last van. Opgelost dus!


Gebruikten producten:
•  Estée Lauder Foundation Double Wear – 1N2 Ecru
•  Estée Lauder Concealer Double Wear – 1C light/cool
MUA Cosmetics – Ultimate Eyebrow Kit
•  Catrice Prime and Fine Mattifying Powder Transparent
• Benefit – Pretty in the U.S.A. Palette
NYX – Soft Matte Lip Cream Cannes
•  Etos Eyeshadow Palette – 02
•  Dior Show Mascara Pump ‘N’  Volume – Black
•  Etos Fixing Hydrating Spray

Conclusie: De beste foundation die ik ooit heb geprobeerd! Ik heb nu al heel wat op mijn gezicht gesmeerd door de jaren heen, maar echt, dit is je geld dubbel en dwars waard. Perfecte dekking, blijft ECHT de hele dag goed zitten en droogt je huid totaal niet uit!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Is het erg als ik zeg dat ik al een voorraad heb? hihi.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk, geweldig product en in veel tinten beschikbaar!


Dit product is verkrijgbaar bij o.a. De BijenkorfDouglas en Bol.com.

Estée Lauder Double Wear Stay In Place Foundation 30ml    € 48,46 euro   
( prijs kan verschillen per winkel )

Welke foundation gebruiken jullie op dit moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *