Estée Lauder | Revitalizing Supreme CC Crème SPF10

In de zomer gebruik ik liever een getinte dagcrème. Hoe denken jullie daarover? Een foundation is wel ontzettend mooi, maar met warme dagen heb ik daar gewoonweg geen zin in haha! Toch vind ik het mooi om een kleine beetje bruiner te zijn of dat mijn huid wat egaler is. Hoe doe je dat? Met een BB of CC crème! Ik probeerde de vanaf de warmste dag tot nu de Revitalizing Supreme CC crème uit van Estée Lauder om te zien hoe ik dit vind door de dag heen. Hoe dekt hij? Hoe is de kleur? En vooral, vind ik het mooi? Lees snel verder en bekijk de uiteindelijke make-up look!

Reviews van make-up:
I Heart Makeup – Chocolate oogschaduw palette
Estee Lauder – Double wear foundation
Chanel – Rouge coco flash amour
I Heart Make-up – Goddess of love triple baked highlighter

De Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Crème is geschikt voor de normale, gevoelige, gemengde en droge huid. Hij dekt licht en heeft een SPF10. Ook is het een anti-aging product. Natuurlijk heb ik dat nu nog niet nodig, maar vroeg beginnen is het halve werk!

Het is een CC Creme die bestaat uit antiveroudering + comfort + kleur.
Hij past zich aan uw huidteint aan door de kleurpigmenten die vrijgegeven worden tijdens het aanbrengen van het product. Een mooie egale gloed.

Ook heeft het de voordelen van de Revitalizing Supreme crème van Estée Lauder. Dat is dat de huid minder lijntjes vertoont, steviger en stralender uitziet. Heel fijn een mooie glow!

Volledige look:
Dior – Diorskin Forever & Ever Wear Base De Teint 
Estée Lauder–  Revitalizing Supreme CC Crème
Estée Lauder – Double Wear Stay In Place Concealer Nr. 1C Light Cool
Dior Powder –  Diorskin Forever Capture Foundation 020
Benefit – Pretty In The U.S.A. Palette
MUA Cosmetics Ultimate Eyebrow Kit 
Essence –  I Love Extreme Crazy Volume
Dior – Addict Lip Maximizer
Essence – I Love Stage Eyeshadow Base
NYX Cosmetics – Away We Glow Oogschaduw Palette Hooked On The Glow

Wauw mijn huid straalt, prachtig zeg! Ik ben echt onder de indruk. Op deze foto heb ik dus géén foundation op, maar wel de Estée Lauder CC crème in combinatie met een concealer. Dit had ik echt niet verwacht zo natuurlijk en egaal!

Conclusie: Dit is echt zo’n product wat ik nu elke dag gebruik! Ik vind het heerlijk om i.p.v. een foundation een mooie BB of CC crème te gebruiken en deze is perfect. Hij dekt goed, maakt mijn gezicht niet overdreven bruin ( of oranje haha ) en is makkelijk aan te brengen. Love it <3

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik heb al een voorraad, haha oeps!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, dit moet iedereen eens proberen!


Dit product van Estée Lauder is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Crème     € 68,00 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Gebruiken jullie liever een foundation of bb/cc cream?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *