Etos | 2x Color Care Lipsticks + Banana Powder

Elk seizoen komen er wel trends langs waarbij je denkt, goh dat wil ik wel eens uitproberen. Nu heb ik dat met de banana powder waar Kim Kardashian niet zonder mee kan.

Nu breidt Etos zijn collectie uit met zo’n banana powder, nieuwe color care lipsticks waar ik er twee van review en introduceren zij de eyeshadow primer illuminating om ervoor te zoren dat je oogschaduw perfect en langdurig blijft zitten. Ook zijn de producten lekker budget en dat is altijd een pluspunt! Wat een mond vol, op naar de swatches, foto’s en conclusies!

Andere reviews van Etos:
Hypoallergeen lijn voor de gevoelige huid
Fixing Spray
Eyeshadow primer + Hydrating primer
Evening Kiss parfum

 

 

aviary-photo_131190068501967673

Dit zijn de twee kleuren Color Care lipsticks en de veelgenoemde Banana Powder waar ik super nieuwsgierig naar ben. Normaal ben ik geen fan van losse poeders, maar ik geef alles een kans om mijn mening te laten veranderen!

 

 

aviary-photo_131190065484118238

De Banana Powder is serieus echt geel. Ik hoop dat hij ook op mijn gezicht geel uitslaat, maar dat zal wel niet als ik er zoveel goede dingen over hoor.

De poeder voelt zijdezacht aan en ruikt neutraal. Het zit in een makkelijk potje met gaatjes waardoor je bij omkeren van de poeder ( met deksel aub… haha! ) genoeg hoeveelheid krijgt om je gezicht te poederen. Handig !

Aan het einde van dit artikel zie je mijn uiteindelijke look, dus blijf lezen 🙂

 

 

aviary-photo_131190075220497321

Dan hebben we de eyeshadow primer illuminating, die ervoor zorgt je dat oogschaduw egaal en langdurig blijft zitten. Ik gebruik vaak genoeg primer voor onder mijn oogschaduw en ben dus ook benieuwd hoe deze aanvoelt.

Dus smeren maar! Ik heb een kleine hoeveelheid op mijn oogleden gesmeerd en dit voelde fijn aan. Zacht en niet te vettig. Ook trok de primer goed in waardoor je gelijk kon beginnen met de ooglook.

 

 

 

aviary-photo_131190064943643398

Dan nu de twee Color Care Lipstick! Ik kreeg de kleuren 50 Shades Of Nude en Kylie’s Fav opgestuurd om te reviewen. Precies de kleuren die ik zeker zou uitkiezen als ik een nieuwe lipstick nodig had. zeker de rode tint vind ik prachtig. De namen zijn trouwens leuk bedacht vinden jullie ook niet?

Nu nog kijken of het ook mooi is op de lippen, want dat kan nog wel eens verschillen.

 

 

 

aviary-photo_131190067581170391

Een swatch van de lipsticks, mooie kleuren en voelen romig aan. Zelf denk ik dat ze wel snel van mijn lippen afgaan, alsnog kan het alle kanten op.

 

 
aviary-photo_131190072161851110

Dit is 50 Shades Of Nude, een lipstick met een paarse gloed. Het is zo’n kleur waar ik niet van weet of het mij nou staat of niet. Ik ga hem wel dragen, maar toch zie ik er wat aan. Misschien komt het omdat ik roodheid in mijn gezicht heb. Alsnog vind ik hem wel mooi.

Zien jullie trouwens hoe egaal en matte mijn huid is, jep de banana powder! Het brengt fijn aan en je krijgt geen gele gloed, waar ik eerst dus bang voor was. Het geeft een glad en mooi effect, ik ben blij 🙂

 

 

aviary-photo_131190074230706206

Als laatste de andere Color Care lipstick namelijk Kylie’s Fav. Ik begrijp waarom hij zo heet, want het is nu ook Whitley’s Fav geworden haha! Wat een prachtige kleur. Perfect voor de herfst ( die vandaag is begonnen <3 )

Conclusie’s 
Banana Powder: geweldig product, wat ik zeker vaker ga gebruiken! Geeft een mooie egale en matte finish en zorgt ervoor dat mijn foundation niet glimt.

eyeshadow primer illuminating: Wat ik ben gewend aan de eyeshadows van Etos, is ook deze fijn om te gebruiken. Oogschaduw is makkelijker te blenden en dat is zeker een pluspunt.

Color Care Lipsticks: Allebei de kleuren zijn prachtig voor deze aankomende herfst, en mijn favoriet zit hem al in de naam namelijk Kylie’s Fav. De lipsticks zijn romig en brengen gemakkelijk aan. Ze gaan wel snel van de lippen af, dus bijwerken is nodig.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
De Banana Powder en Color Care Lipsticks zeker! Ik ben ook benieuwd naar de andere kleuren namelijk.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Yes!

 

Dit product is verkrijgbaar bij alle Etos filialen.
Banana Powder                                  € 5,99 euro
Eyeshadow Primer Illuminating          € 3,99 euro
Color Care Lipstick                            € 3,99 euro

 

 

Wat is jouw mening over de Banana Powder? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *