Etos | Body Care BB Cream Body Lotion

Wat een heerlijk weer is het de laatste tijd. Buiten de flinke stormen om natuurlijk, want volgens mij vind niemand dat fijn! Met dit weer wil je graag je nieuwe jurkjes aandoen of dat leuke korte broekje wat je laatst hebt gekocht. Nu is mijn probleem, mijn melkflessen! Ik geef zowat licht haha! Op zoek naar een product om o.a. de benen wat kleur te geven. In dit artikel review ik de Body Care BB Cream Body Lotion van Etos. Geen zelfbruiner, maar wel dat mooie natuurlijke kleurtje. Lezen jullie mee?

Reviews van Etos:
Etos – Hygiene soap & hygiene gel
Etos – Sunny breeze parfum
Etos – Nagellak Pearls all over 12
Etos – Shaping highlighting kit

Dus een BB Cream voor je lichaam, dat klinkt mij goed in de oren! Ik gebruik op dit moment met het warme benauwde graag een BB cream voor het gezicht. Ik ben dus erg nieuwsgierig wat dit product voor mij kan betekenen!

Sowieso ben ik fan van de producten van Etos. Lekkere budgetproof prijzen en fijne producten! Hebben jullie wel eens een BB Body Lotion voor je lichaam gebruikt? Wat was jouw ervaring?

De Etos Body Care BB Body Lotion Geeft je lichaam verzorging en gelijk een mooi kleurtje. Het is een hydraterende BB Body Lotion en het bevat geen zelfbruiner. Dus het is eenmalig, met water spoel je het weer af. Het geeft een zachte egale kleur. Ik ben heel benieuwd!

Het resultaat is heel natuurlijk bruin, erg mooi! Geen vieze oranje kleur, gewoon een mooie teint op de benen zonder selftanning! Wel merkte ik dat zelfs na 20 minuten het product afgeeft. Dus let daar wel op.

Je spoelt het er ook weer gemakkelijk af, wel je benen even scrubben zodat je handdoek niet bruin word. Ja dat is mij dus overkomen haha!

Conclusie: Het geeft echt een prachtig effect en een mooie teint voor eenmalig. Wel vind ik dat hij wat afgeeft, dus niet geschikt in combi met je nieuwe witte jurkje! Alsnog een pracht product voor een klein prijsje!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik denk het niet.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja hoor, maar wel aangeven dat het wat afgeeft.


Dit product is verkrijgbaar bij Etos in de winkel en online.

Etos Body Care BB Cream Body Lotion   200ml    € 3,99 euro   
  

Gebruiken jullie een product om je benen te bruinen?Comment je favorieten product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *