Etos | Body Care Uiercrème

Brrr, wat wordt het al koud lieve lezers. Echt, ik mis die heerlijke warme dagen in het jaar waar je geen dikke jas voor hoeft aan te trekken en zelfs je sjaal om! Maar, we moeten erdoorheen, het is nou eenmaal de natuur. Alleen mijn huid is er niet al te blij mee. Ik ging weer op zoek naar een crème om mijn huid, en zeker mijn voorhoofd die ontzettend droog is, te verzorgen. Deze keer probeerde ik de Uiercrème van Etos uit. Het is geen luxe Dior gezichtscrème met allemaal geuren en kleuren maar als het werkt? Lees wat ik van dit product vond en of het heeft geholpen tegen mijn extreem droge huid.

 

Andere reviews van Etos:
Sunny Breeze Eau De Toilette
Nagellak – Pearls All Over 12
Shaping & Highlighting Kit
Lip Scrub Bubblegum

 

Dus, de uiercreme van Etos. Is dit mijn oplossing voor mijn droge huid. Het probleem is bij mij ook dat het maar op bepaalde plekken droog is zoals op mijn voorhoofd. Heel vervelend!

Deze uiercreme is verrijkt met kalmerende Calendula, Bisabolol en Allentoïne. Wattes?
Ik leg het hieronder uit.

Calendula: Dit is een goudsbloem die voor zijn medicinale eigenschappen wordt gebruikt. Hij is namelijk ontsmettend en bacterie dodend. Ook, wij hij voor dit product wordt gebruikt, hersteld de beschadigde huid.

Bisabolol: Deze stof wordt gewonnen uit Kamille en heet ook wel Levomenol. Het geeft een kalmerend effect en ontstekingsremmend!

Allentoïne: Zit o.a. in de smeerwortel en tarwekiemen. Smeerwortel is heel populair geworden dankzij slakkenslijm wat helemaal hot is geworden, maar het wordt al eeuwenlang gebruikt bij het behandelen van wonden! Het hersteld, hydrateert en heelt de huid. Ook beschermt het tegen invloeden van buitenaf en geeft een kalmerende, anti-irriterende werking!

 

 

 

Zo dat is pas een pot haha! Hier ga ik heel lang mee doen, want ik gebruik hem alleen maar voor mijn gezicht. Ook heb je gewoonweg maar weinig nodig om je huid goed in te kunnen smeren. heel fijn Etos! Hij ruikt neutraal en daar hou ik ook wel van. Geen rare geuren gewoon uiercreme. Klaar.

Dus deze uiercrème helpt de natuurlijk herstel van de huid te ondersteunen, houdt de huid soepel en biedt een goede bescherming tegen weersinvloeden en bacteriën. Geweldig!

 

 

Conclusie: Ik ben super blij met dit product en had nooit verwacht dat zo’n simpele Uiercrème mijn huid zou laten stralen! Helemaal geen last meer van droge plekken als ik het dagelijks gebruik. En één keer vergeten? Geen probleem want het wordt niet gelijk weer heftig droog. Het hersteld de huid echt!

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja, want het werkt!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Oh ja! Als zij ook last hebben van een droge en snel geïrriteerde huid zeker.

 

 

Dit product van Etos is te koop in alle filialen als hun huismerk.

Etos Uiencreme       250ML        €2,49 euro

 

Welke huidverzorgingsproducten gebruiken jullie op dit moment?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: