Etos | Eyeshadow primer + Hydrating primer

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de nieuwe producten van Etos, waar ik de Marvellous Metallic Grey Winterlook mee creëerde. Nu is het tijd om te zorgen dat, als je zo’n mooie make-up look hebt aangebracht, het ook blijft zitten. Daarom review ik 2 primers van Etos, één voor je oogmake-up en eentje voor de gehele look. Eens even kijken of dit echt werkt.

 

 

etos primer 2

In ieder geval zijn de pastelkleuren wel erg leuk van deze twee primers. Dat moet wel even gezegd worden. Het zijn ook geen grote tubes en potjes, en dat vind ik wel fijn aangezien ik veel reis. Op die manier zit mijn tas niet vol met gigantische flessen en tubes, want dat heb je niet nodig als je een weekendje weg gaat.

 

 

 

etos primer 4

We beginnen met de eyeshadow primer. Dit kleine roze tubetje zou ervoor zorgen dat de oogschaduw beter blijft zitten. Ik ben hier heel benieuwd naar. Zou het echt goed werken? En worden je oogleden er niet te vet van?

De substantie is wel wat vettig, dat had ik wel aan zien komen helaas. Het ruikt neutraal en voelt vrij zacht. Ik heb het gebruikt, maar toch ben ik er niet zo tevreden mee. Ik zie niet echt verschil, of ben ik echt zo kippig… Nee, dit is niet echt iets voor mij.

 

etos primer 3

Dan over naar de hydrating primer. Deze primer is niet alleen goed om je make-up beter te laten zitten, maar zorgt er dus ook voor dat je huid niet uitdroogt. Hmm, klinkt interessant.

Ook handig, het pompje! Ik ben echt een voorstander voor een pompje op primers en foundations. De primer is wat aan de waterige kant, maar misschien is dit wel goed. Niet te vet en beter om te verdelen over je gezicht.

 

 

etos primer 5

Oke, dit product heb ik net zoals de eyeshadow primer uitgetest en hier was ik wel iets enthousiaster van. Hij is namelijk niet vet zoals ik al zei en volgens mij werkt het wel. Ik heb namelijk altijd een droge plek op mijn voorhoofd, en dat is dan iets minder aanwezig. Alsnog blijf ik het houden, maar iets minder is altijd goed! Ja dat product vind ik fijn.

 

 

 

 

etos primer 1

Even samengevat. De oogschaduw primer, daar ben ik niet weg van. Is toch niet helemaal mijn ding. Als we dan de hydrating primer pakken, dan mag ik wel zeggen dat ik hier tevreden over ben. Etos, goed gedaan! Dit product is fijn en zou ik wel aan vriendinnen aanbevelen.

 

Deze primers zijn te koop in de filialen van Etos.

Eyeshadow Primer     € 3,99 euro
Hydrating Primer      € 5,99 euro

 

Gebruiken jullie ook primers, en zo ja welke?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: