Etos | Hygiëne Soap & Hygiëne Gel

Soms zijn eenvoudige producten ook fijn om uit te proberen op de blog. We schuiven even de make-up opzij en beginnen met een review over twee producten om te handen te reinigen. Dit artikel gaat over de Hygiëne Soap en Hygiëne Gel van Etos. Lekker budget, maar soms zo fijn om in huis te hebben!

Andere reviews van Etos:
Sunny Breeze Eau De Toilette
Nagellak – Pearls All Over 12
Shaping & Highlighting Kit
Lip Scrub Bubblegum


Je handen zijn de hele dag in de weer met bacteriën of het nou is dat je in de tram op het knopje drukt of thuis de deurklink aanraakt. Overal zitten bacteriën en dat is niet altijd fris. Daarom moet je je handen goed reinigen door de dag heen. Alleen heb je daar wel elke keer tijd voor? Ik probeerde daarom buiten de Hygiëne Soap ook de Hygiëne Gel uit van Etos.

Deze twee producten hebben een antibacteriële werking. De zeep en gel doden allebei evenveel bacteriën en daarom is zo’n gel wel eens handig als je haast hebt of gewoonweg geen water in de buurt hebt!


De Hygiëne Soap is een prima producten. Hij reinigt mijn handen goed en het voelt heerlijk fris aan. Ook maakt het mijn handen niet droog, en dat is natuurlijk altijd fijn. Verder heeft het geen parfum, maar vind ik wel dat het een alcoholgeur achterlaat.


De Hygiëne Gel van Etos is super handig op vakantie of op een andere plek waar je snel je handen wilt wassen. Het reinigt mijn handen gewoon zoals een normale zeep zou doen en het valt daarom schoon aan. Helaas heeft deze gel ook een alcoholgeur als je het hebt gebruikt.

Conclusie: Het zijn fijne producten alleen de ‘geur’ van alcohol blijft wel echt lang op de handen hangen. Verder trekt de gel heel snel in en is de Hygiëne Soap heerlijk verfrissend. Het voelt echt schoon en bacterievrij!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik denk dat ik liever voor een ander ga.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, want het zijn gewoon goede producten.

Deze producten zijn verkrijgbaar in de Etos winkels.
Etos Hygiëne Soap   300ML      € 0.99 euro
Etos Hygiëne Gel     300ML      € 2.99 euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *