Etos | Hypoallergeen lijn voor de gevoelige huid

Het is al een tijdje een zoektocht, de perfecte verzorging voor mijn hysterische huid die soms echt niet mee werkt! Dan weer droogheid, en daar heb je weer zo’n dikke pukkel. Ik word er nu wel een beetje gek van…
Nu kreeg ik een paar weken geleden producten binnen van het budgetmerk Etos en wel een lijn speciaal voor de gevoelige huid ( hysterisch in mijn geval ). Een hypoallergeen lijn, daar had ik nog nooit van gehoord. Dus nu, zo’n 4 weken verder, schrijf ik voor jullie een uitgebreide review over deze lijn!

In dit artikel vertel ik jullie meer over drie producten van deze lijn namelijk de Hypoallergeen Cleansing Tonic, Cleansing Foam en de Hypoallergeen Day Cream SPF15. Drie producten waar ik zeer benieuwd naar ben!

 

 

 

etos 3

Hier de producten in volgorde van gebruiken. Het is de bedoeling om eerst je gezicht schoon te maken met water en de Cleansing Foam. Daarna haal je het laatste vuil eraf met op een watje een beetje Cleansing Tonic, en als laatste smeer je je gezicht in met de Day Cream.

Dit riedeltje heb ik zo’n 4 weken volgehouden ( soms vergat ik wel eens de Cleansing Tonic omdat ik geen make-up gebruikte ). Ik zal met jullie nog even snel door de producten zelf heen gaan voor iets meer toelichting en natuurlijk mijn mening!

etos 5

Als eerste de Hypoallergeen Cleansing Foam. Het product om je gezicht heerlijk te reinigen. Dit is serieus mijn favoriet geworden van de drie, wat is dit fijn zeg! Zeker als je onder de douche staat en toch je gezicht ook even met ‘zeep’ wilt wassen. Je huid droogt ook niet uit, en dat heb ik getest. Na een lange douche en het gebruik van deze foam, voelde mijn huid na het afdrogen NIET droog aan! Het voelde zacht 🙂

 

 

 

etos 1

Dit is de Cleansing Foam met één kleine push op de knop. En serieus, dit heb je maar nodig voor je hele gezicht. Het ruikt niet naar parfum, en dat is natuurlijk ook de bedoeling van hypoallergeen. Ik vind het zelf totaal niet erg, het is juist fijn als een product doet wat hij moet doen zonder poespas.

 

 

eots 8

Nou, de eerste stap hebben we gedaan. Nu komt de Hypoallergeen Cleansing Tonic aan de beurt. Ik gebruikte dit product graag als ik mijn gezicht van make-up had gereinigd en de Foam had gebruikt. Zo haal je toch nog wel wat van je gezicht af, daar schrok ik soms best wel van.

De tonic is helemaal parfumvrij en er zitten geen rare vreemde stoffen in ( net zoals de andere twee producten ). Dit zorgt er dus voor dat deze tonic niet prikt en je huid alleen reinigt zonder het uit te drogen. Perfect! Je hebt maar een klein beetje nodig op één watje, wat ook nog eens goed is voor het milieu.

 

 

etos 2

Als we dan eindelijk klein zijn met het reinigen van het gezicht, komt het dekentje tevoorschijn. De Day Cream met SPF15 die goed voor je huid zorgt de hele dag door. Dit was ook zeker een fijn product de 4 weken dat ik deze drie Etos beauty’s heb geprobeerd.

 

 

etos 4

Ik had, wat ik nu wel gewend ben van Etos, maar één pompje nodig om mijn hele gezicht in de smeren. Top weer! Ook voelde mijn huid zacht aan en niet vet. Dit komt door de amandelolie die in deze crème zit. Ik ben sowieso gek op olie, maar meestal maakt het de huid zo ontzettend vet. Nou, bij deze Day Cream is dat gelukkig niet zo 🙂

 

 

etos 3

Conclusie: Helemaal top! Ik vind dit echt oprecht een fijne lijn, die ik zeker als het op is nogmaals ga aanschaffen. Ook omdat het niet eens zo duur is, lekker budget, en dat spreekt mij aan. Goed product, goede prijs!

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Uh… ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja. 

 

Dit product is verkrijgbaar bij alle Etos filialen.
Hypoallergeen Cleansing Foam       150 ml          € 4,99 euro
Hypoallergeen Cleansing Tonic      200 ml          € 3,99 euro
Hypoallergeen Day Cream SPF15      50 ml          € 5,99 euro

 

 

Welke verzorgingslijn gebruiken jullie op dit moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.