MUA | Kerst make-up look

De kerstboom staat, de muziek is volop te horen op de radio. Het is bijna kerstmis! Om lekker in de stemming te komen heb ik voor jullie een kerst make-up look met heel wat producten van MUA Cosmetics. Er komt ook een limited edition Lipstick voorbij! Bekijk de uiteindelijke look en de producten in dit artikel. Misschien geeft het je inspiratie voor jouw make-up look voor de feestdagen. Vertel het in de comments <3

Nu is natuurlijk mijn vraag aan jullie: Wat voor make-up doen jullie op met de kerstdagen?

 

 

 

Dit is de look die ik wil heb gemaakt met de producten van MUA Cosmetics. Natuurlijk zitten er ook producten bij die ik standaard gebruik zoals mijn foundation en huidverzorging. Onderaan dit artikel is de hele lijst van wat ik heb gebruikt om deze look te maken.

Ik heb gekozen om de lippen opvallend te maken en de ogen wat zachter. Wel moeten mijn wenkies on fleek zijn, want anders is mijn dag heel slecht haha! Ik hield mijn haar simpel aan één kant wat ik heel netjes vind staan. Het staat feestelijk en je hebt er niet veel werk aan!

 

 

 

Dan nu naar de producten, als eerste de limited edition Metallic liquid Lipstick van MUA Luxe. Een aparte lijn van MUA Cosmetics met prachtige kleuren en mooie kwaliteit. Deze kleur lipstick is voor mij heel riskant omdat ik al een roze ondertoon heb ik mijn gezicht. Alsnog vind ik wel, door de goede bases aan te brengen op mijn huid, dat de kleur toch goed bij mij staat 🙂

Deze lipstick ontvang je gratis bij aankoop van minimaal € 7,99 aan MUA producten bij Kruidvat
en zal verder niet te koop zijn. 

 

Nog even swatchen op mijn hand voor het aanbrengen om te zien hoe het kwastje is. Het heeft iets weg van een lipgloss eerlijk gezegd. Iets waar ik niet super fan van ben omdat het er altijd zo snel af gaat. Ik ben heel benieuwd of deze lipstick goed blijft zitten.

 

 

 

Hier zie je dat ik nog wat worstel met de randjes, tja ik ben zo’n liquid lipstick niet echt gewend. De kleur vind ik wel heel mooi en hij maakt in één beweging mijn hele lippen rood. Ook op alle plekken even donker van kleur, super.

Ik heb de lipstick een hele middag laten zitten en zelfs aan het einde van de dag zag je nog een rode waas. Niet vlekkerig maar gewoon netjes. Wauw, het blijft echt goed zitten zeg!

 

 

 

Dan over naar de basis, want dat moet wel eerst goed zijn voordat we de look gaan maken.
Dit zijn de Pro-Base Matte Satin Pressed Powder in de kleur ( ivory ) en de Pro-Base Argan Plush Concealer van MUA Cosmetics. Deze producten zorgen voor een matte finish en een egale huid. Eigenlijk precies wat ik altijd nodig heb voor mijn huid.

Pro-Base Matte Satin Pressed Powder      € 4,49 euro
Pro-Base Matte Argan Plush Concealer     € 4,99 euro

 

 

De kleur is perfect voor mijn huid. Meestal als de naam ‘ivory’ staat op een verpakking is het haast zeker de goede kleur voor mij. Heel handig dus! Deze poeder is heel zacht en voelt fijn op de huid.

 

 

 

En dan als laatste natuurlijk de ogen. Hiervoor gebruikte ik dit oogschaduw palette van MUA Cosmetics in de kleur Starry Night. Yes, blauw! Ik vind dit zo’n mooie kleur, niet alleen omdat ik blauwe ogen heb en dit vaak goed staat, maar ook bij een kerst make-up look. Het staat fris en feestelijk, wat wil je nog meer. Het palette bestaat uit 12 kleurtjes en daar kun je heel wat mooie ooglooks van maken.

 

Oogschaduw palette Starry Night    € 5,99 euro

 

 

 

Voor mijn ooglook gebruikte ik de blauwe tinten ( natuurlijk ) en dat zijn de twee rechtsboven en de vierde van de onderste rij. Deze kleuren passen perfect bij elkaar. Om mijn ogen nog meer naar voren te laten komen gebruikte ik ook de witte kleur in het palette voor mijn ooghoeken. Dit vind ik erg mooi staan en gebruik dit vaak genoeg bij mijn looks!

 

 

 

Een uitgebreide swatch met alle ( ja het past net haha! ) kleuren van het Starry Night Palette. Toen ik de kleuren op mijn arm had geswatcht was ik verbaasd over de goede pigmentatie van alle kleuren. Zelfs de lichte kleuren zijn goed te zien op mijn arm. Top! Hier kan ik heel veel mee doen en zal de kwaliteit mij niet in de weg staan.

 

 

 

En dit is de uiteindelijke make-up look geworden voor kerst. Een opvallende kleur op de lippen en een zachtere ooglook. Zo doe ik mijn make-up het liefst omdat ik bijna altijd een bril draag en zo de aandacht naar mijn lippen laat gaan. Ik draag hier trouwens ook nepwimpers van de Primark. Hier komt nog een review over op de blog!

 

 

 

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten. MUA, je hebt mij weer blij gemaakt met de limited edition liquid lipstick en zal hem zeker vaker dragen naar feestjes. Het Starry Night oogschaduw palette is ook een prachtig product en ik vind de kleurcombinatie super goed verzonnen. Van roze tot blauw, alles zit erin.

 

Alle producten die ik heb gebruikt:
Etos day cream hypoallergeen
Mua skin define hydro primer
Superlooks HD primer green
L’oréal Paris Infallible 24-H matte foundation
• MUA Pro-Base Argan Plush Concealer ( fair )

Catwalk star eyebrow BeYu
• Pro-Base Matte Satin Pressed Powder ( ivory )
• Essence eyeshadow base
• MUA oogschaduw palette Starry Night

Superlooks blush powder ( 104 )
MUA bronze & sculpt contour kit ( light-medium )
• MUA Luxe limited edition metallic liquid lipstick
• Primark wimpers Natural

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *