Etos | Limited Edition Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

We beginnen het nieuwe jaar met de limited edition lijn van Etos, Botanical Boost Orange Blossom & Ginger. Zo dat is een hele mond vol zeg! Ik was erg benieuwd naar de producten uit deze limited edition en was aangenaam verrast toen er een grote doos werd bezorgd met de producten erin van deze lijn. Jippie, tijd voor een uitgebreide review!

Andere reviews van Etos:
Limited Edition kerst make-up look
Nieuw! Care & Styling producten
mystic Night eau de toilette & Body Mist
Nieuwe nagellak in het assortiment x4

 

 

 

Dit zijn alle producten van de limited edition lijn Botanical Boost Orange Blossom & Ginger. Ze hebben aan alles gedacht, van handcrème tot geurstokjes. Dit vind ik zo leuk aan Etos, ze blijven je verassen! Deze lijn bevat de volgende producten: Shower Foam, Hand Cream, Body Soufflé en Scented Sticks. Ook is er een leuke geschenkverpakking met de shower foam en body soufflé.

Bij alle producten zie je bij de verpakking de kleur rose gold voorbij komen en dat vind ik er zeker mooi uitzien. Het heeft iets chique en exclusiefs. Je verwacht eerlijk gezegd niet dat dit producten zijn van een Nederlands budget merk!
Ik begin met de Body Soufflé, oftewel de vol romige bodycrème. Iets waar ik altijd blij mee ben en zeker als het een aparte geur heeft. Nou dat is in dit geval zeker het geval. Wat ruikt dit heerlijk naar bloesem met een vleugje gember. Ik kan aan deze geur wel wennen hoor!

De Body Soufflé is intensief voedend en dat merk je meteen wanneer je het aanbrengt op je huid. Het trekt gelijk in en je huid voelt zijdezacht aan. Oh, en heb ik al gezegd dat het super lekker ruikt? Ja toch? haha!

Er zit best veel in de pot, maar je hebt eigenlijk een klein beetje nodig om jezelf in te smeren van top tot teen. Dat maakt het natuurlijk nog aangenamer om hem in huis te halen.

 

 

 

Dan over naar een product waar ik altijd dolgelukkig van word namelijk shower foam! Dit is zo fijn om mee te douche, het schuimt zo goed hihi. Deze Shower Foam ruikt ook weer zo lekker en ook na mijn 20 minuut durende zangsessie onder de douchekop komt er een verfrissende geur uit de badkamer vrij. Ik hoef zowat geen parfum op te doen haha!

Ook met dit product heb je maar een klein beetje nodig om je in te soppen. Nou gebruik ik altijd iets teveel dan nodig is, maar die info laten we lekker buiten wegen.

 

 

En na ons te hebben gedouched met de Shower Foam en ons rijkelijk hebben ingesmeerd met de Body Souffle, moeten we onze handen nog even extra verzorgen met de Hand Cream. Deze hand cream trekt snel in en ruikt, zoals we nu wel zijn gewend, ook weer heerlijke naar oranjebloesem en gember.

 

 

 

En nadat we onszelf hebben verzorgd, moet ons huis ook nog lekker ruiken natuurlijk! Op dat moment openen we deze verpakking van de Scented Sticks en zetten wij de geurstokjes in de olie. De parfum verspreid zich snel door het hele huis en ik ben klaar om even te relaxen op de bank 😉

 

 

 

Deze geurstokjes zijn toch wel mijn favoriet van alle Scented Sticks die ik heb uitgeprobeerd. Het ruikt heerlijk verfrissend en ook subtiel. Overheerst niet, maar geeft je huis wel iets meer ‘huiselijks’. Heel moeilijk om uit te leggen, het ruikt gewoon lekker haha!

 

 

 

Conclusie: Prachtige producten uit de Limited Edition  Botanical Boost Orange Blossom & Ginger van Etos. Elk product uit deze lijn ruikt heerlijk naar oranjebloesem en gember. Verzorgd je huid optimaal en de Scented Sticks zijn zeker de moeite waard!

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ja! Daar is geen twijfel over mogelijk.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Yes!

 

De producten zijn verkrijgbaar bij Etos maar zijn wel limited edition en dus niet altijd verkrijgbaar. 
Body Souffle        200 ml          € 4,99 euro
Shower Foam       200 ml          € 4,99 euro
Hand Cream           75 ml          € 3,49 euro
Scented Sticks     150 ml          € 7,99 euro

 

Deze lijn al geprobeerd? Wat vonden jullie ervan en wat heb je gekocht?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: