Etos | Limited Edition kerst make-up look

Gisteren konden jullie de kerst make-up look bewonderen met de producten van MUA Cosmetics. Vandaag ook budgetproof, maar dan van Etos! Voor deze look gebruik ik de Limited Edition collectie om je sparkly christmas outfit compleet te maken.

De make-up look zal nu juist meer een opvallende ooglook bevatten en de lippen iets minder laten opvallen. De omgedraaide wereld dus vergeleken met het vorige artikel. De producten gebruik ik ook gelijk voor de eerste keer, dus ik ben heel benieuwd wat de look gaat worden!

Andere reviews van Etos:
Nieuw! Care & Styling Producten
Mystic Night Eau De Toilette & Body Mist
Nieuwe nagellak in het assortiment x4
2x Color Care Lipsticks + Banana Powder

Dit is de uiteindelijk kerst make-up look die ik heb gecreëerd met heel veel producten van Etos, maar natuurlijk ook mijn eigen standaard foundation etc. Zoals ik al wilde bereiken heeft deze look opvallende oogschaduw en een lichte kleur lipstick.

Als eerste wil ik zeggen dat ik de verpakking echt prachtig vind van deze Limited Edition lijn van Etos. Zo mooi met dat rose gold kleurtje, ik heb echt het gevoel dat dit te maken heeft met de feestdagen en dat vind ik heel leuk! Glinsterend en verzorgd, daar hou ik van.

Dit zijn de producten die ik heb ontvangen om een mooie make-up look te maken:
• Sparkling Body Powder
• Color Care Lipstick ( Forbidden Pink & Secret Temptation )
• Volume Mascara
• Sparkling Eyeliner
• Eyeshadow palette ( 01 & 02 )

Alle producten van de Limited Edition lijn zijn de koop bij Etos, online en in de winkel.

Als eerste begin ik met de eyecatcher van de lijn namelijk de Sparkling Body Powder. Zo snoezig met het strikje op het dons, het doet mij denken aan dure make-up die ik echt never nooit kan betalen terwijl het budgetproof is!

Limited Edition Sparkling Body Powder        € 6,99 euro

De glinstering is zeker aanwezig in deze body powder. Zo mooi met de feestdagen een finishing touch voor je gehele partylook. Na één keer schudden kreeg ik al heel wat poeder omhoog, dus pas op dat je niet te hard schud en er teveel uit laat komen. Het donsje is trouwens heerlijk zacht!

Op naar de lippen met de Color Care Lipstick. Ik kreeg twee kleuren opgestuurd Secret Temptation en Forbidden Pink. In de kerst make-up look gebruik ik de lichtste kleur namelijk Forbidden Pink om de lippen wat op de achtergrond te houden. Hou je nou meer van opvallende lippen, ga dan zeker voor de andere kleur!

Limited Edition Color Care Lipstick    € 4,99 euro

Het zijn prachtige kleuren met genoeg pigmentatie. Ze zijn wat romig en zullen je lippen zeker niet uitdrogen. Ze glijden gemakkelijk over je lippen en zijn daardoor snel aan te brengen.

Dan de drie producten waar ik heel benieuwd naar ben: Volume Mascara, Strobing Highlighter en de Sprakling Eyeliner. Ik probeerde al een gouden eyeliner uit, maar dat was niet zo’n succes. Hopelijk gaat deze Sparkling Eyeliner mij wel betoveren met de hoeveelheid glitter en glamour!

Limited Edition Volume Mascara          € 4,99 euro
Limited Edition Strobing Highlighter    € 5,99 euro
Limited Edition Strobing Eyeliner         € 4,99 euro

De mascara heeft een simpele borstel, eerlijk gezegd vind ik dit juist fijner. Geen rare buigende stokjes en aparte haartjes, gewoon een mascara. Deze mascara is ook waterproof dus als je moet huilen van geluk naar het zoenen van je BFF, dan blijft het goed zitten.

Dan de Sparkling Highlighter met een soort pomp-meganisme. Je drukt op de knop onder het product en er komt highlighter uit tussen de haartjes van het kwastje. Heel fijn, alleen er komt wel gelijk veel uit. Pas dus op dat je niet blijft drukken op de knop, want dat is zonde.

De kleur is mooi als swatch, wel wat aan de gele kant. Ik heb hier trouwens mega veel op mijn hand zitten haha oeps! De highlighter is gemakkelijk aan te brengen vanaf de swatch met mijn vingertoppen. Zo dep je precies te hoeveelheid die je wilt op de jukbeenderen. Het geeft een prachtige glow en vind het mooi staan bij de kerst make-up look.

En dan het product waar ik super nieuwsgierig naar ben, de Sparkling Eyeliner. Wat mij gelijk opvalt is dat de kwast lekker dun is en puntig. Dit zou goed zijn bij het aanbrengen van de eyeliner. Nu hopen dat er genoeg product vanaf komt bij de eerste streep die je maakt.

En ja hoor, wat een glitters! De bovenste is één streep en de onderste twee. Zo kun je een beetje zien hoeveel ervan af komt. De kwast is heel zacht en flexibel waardoor het aanbrengen heel soepel gaat. Deze eyeliner ga ik zeker vaker gebruiken bij feestlooks!

Nu over naar het Eyeshadow Palette 02. Dit zijn nou echt kleuren die ik graag gebruik, roze en grijstinten. Je kan hiermee alle kanten op en dat maakt het zo leuk. Deze kleuren in het palette gebruik ik ook bij mijn kerst make-up look om de ooglook opvallend te maken. I love it <3

Limited Edition Eyeshadow Palette        € 7,99 euro

Hier nog een swatches van de kleuren. Helaas is de lichtroze kleur niet zo goed zichtbaar en kan dat wel een stuk beter. De rest van de oogschaduw’s zijn prima en de roze tinten in het midden zijn zelfs prachtig!

Dan het andere Eyeshadow Palette 01 Deze kleuren zijn wat rustiger en natuurlijker. Dit zijn wel kleuren die ik graag gebruik voor overdag, de bruine tinten. Het kan namelijk bij elke look en dat is altijd handig als je bijvoorbeeld een paar dagen op vakantie gaat. Je hebt dan maar één oogschaduw palette nodig!

Hier de swatches en weer zijn de lichte kleuren niet goed zichtbaar. Wel jammer, maar
de donkere kleuren maken het weer goed. Zeker de bruine kleur vind ik erg mooi.

Dit is dus de uiteindelijke make-up look geworden voor de kerstdagen. Ik heb lekker veel gewerkt met de paarse tinten en ben erg tevreden over de kwaliteit. Ook de Color Care Lipstick is heel fijn om te gebruiken en voelt super zacht aan.

De eyeliner is hier goed te zien en geeft even die ene glinstering meer bij de ogen. Het was eigenlijk best makkelijk aan te brengen, terwijl ik normaal echt een ramp ben met eyeliners..

En nog even een foto van een afstand. De Sparkling Highlighter is nu subtiel te zien. Ik vind dit wel mooi als je de ooglook wat opvallender maakt. Ik ben zeker tevreden over de producten en heb eigenlijk geen opmerkingen ( OMG! ). Het zijn gewoon fijne producten voor een super prijs, namelijk niet duur!

Alle producten die ik heb gebruikt:

Etos day cream hypoallergeen
Etos hydrating primer
L’oréal Paris Infallible 24-H matte foundation
Superlooks Concealer

• Catrice Mattifying Powder
• Etos Bronzer Powder 202
• Etos Limited Edition Strobing Highlighter
• Etos Limited Edition Sparkling Body Powder

Catwalk star eyebrow BeYu
• Etos Limited Edition Sparkling Eyeliner
• Etos Limited Edition Volume Mascara
• Etos Limited Edition Eyeshadow Palette ( 02 )

Etos eyeshadow primer
• Etos Limited Edition Color Care Lipstick ( Forbidden Pink )

Wat vinden jullie mooier, een opvallende ooglook of toch opvallende lippen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *