Etos | Lip Scrub Bubblegum

De hele winterperiode smeer ik mijzelf extra goed in met goede hydraterende crèmes om te zorgen dat ik mijn zachte huid behoud. De winter is namelijk niet echt mijn beste vriend, de kou maakt alles zo droog en dus niet zo zacht zoals in de warme zomermaanden.

Nu heb ik ook veel last van droge kapotte lippen en soms helpen is een balsem niet genoeg. Het is tijd voor zwaarder geschut namelijk eerst je lippen scrubben voordat je ze goed invet met bijvoorbeeld een EOS lipbalm. Ik probeerde de nieuwe lip scrub in de smaak bubblegum van Etos. Lees hier de review. Werkt het echt als je dit voortaan doet voordat je je lipbalm aanbrengt?

 

 

Andere reviews van Etos:
Sapphire Sky eau de toilette
Limited Edition Botanical Boost Orange Blossom & Ginger
Nieuw! Care & Styling Producten
Nieuwe nagellak in het assortiment x4
2x Color Care Lipsticks + Banana Powder

 

 

 

Deze lip scrub zit in een handige tube die je gemakkelijk eventjes in je tas kunt gooien voordat je de deur uitgaat. De kleur van bubblegum maakt het wel vrolijker, pretty pink. Niet zo’n saaie witte of grijze kleur, nee gewoon bam! Roze!

Etos make-up en verzorging staat voor kwaliteit met een vriendelijke prijs. Dat maakt het een fijn merk vind ikzelf. Zo kun je nog eens wat uitproberen! Dit product kreeg ik toevallig opgestuurd door een persbureau, maar ik zou hem alsnog hebben gekocht om hem te reviewen. Een lip scrub moet gewoon een nieuwe musthave zijn voor de winter, vinden jullie ook niet?

 

 

 

Heeft heeft een zachte substantie maar wel met een flinke scrub erin. Oeh, wat ruikt hij lekker naar bubblegum zeg! Net zoals vroeger, je weet wel die lekkere roze goedkope bubblegum die je kocht bij de snoepwinkel!

 

Deze lip scrub breng je zachtjes aan op je lippen en scrub je rustig vinger. Daarna veeg je het weer zachtjes met een zakdoekje eraf. Niet opeten, dat is niet zo lekker namelijk.

Tip: Je ringvinger is namelijk de vinger die het minste kracht geeft en daardoor scrub je nooit te hard. Ook een tip als je bijvoorbeeld je gezichtscrème aanbrengt 😉

 

 

 

Zo zagen mijn lippen er eerst uit, niet heel erg deze keer. Soms zitten er flinke gleufjes in mijn lippen en dat doet best zeer. Nou hup, scrubben die hap!

 

 

Een foto van met de scrub op mijn lippen. Het voelt fijn aan en ik merk zeker dat ik aan het ‘scrubben’ ben. Ik merkte ook dat de scrub een perfecte substantie heeft, niet te grote korrels, waardoor het makkelijk te gebruiken was.

Ik veegde daarna de scrub weer af met een zakdoekje en ik voelde gelijk dat mijn lippen een stuk zachter aan voelde.

 

 

Conclusie: Hier zien jullie nog een foto hoe mijn lippen erna uitzien. Veel beter vind ik zelf! Ik vind het een hele fijne scrub en ik merkte echt een verschil. Ook vind ik de geur heerlijk ruiken naar bubblegum. Wel vond ik het jammer dat de lip scrub een aparte, niet lekkere, smaak heeft.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Als mijn lippen weer heel erg zijn, zou ik het zeker nogmaals kopen.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

 

Dit product is verkrijgbaar bij alle Etos filialen.
Lip Scrub Bubblegum  ( ook verkrijgbaar in munt )         € 3,99 euro

 

Gebruiken jullie wel eens een lip scrub en waarom wel of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *