Etos | Mystic Night Eau De Toilette & Body Mist

Jullie hebben al kunnen lezen over de eau de toilette Evening Kiss van Etos. Waar ik heel tevreden over ben en die ik dagelijks gebruik. Nu vertelde ik ook dat Etos meerdere geuren heeft. Dus het is nu de beurt aan de geur Mystic Night.

Ook geef ik de body mist een momentje om het publiek te veroveren in dit artikel, want ook dat kan wel eens fijn zijn i.p.v. een parfum! Alle geuren hebben trouwens een body mist die precies hetzelfde ruikt. Erg leuk om zo’n setje als cadeau te geven 🙂

Andere reviews van Etos:
Nieuwe nagellak in het assortiment x4
2x color care lipsticks + banana powder
Hypoallergeen lijn voor de gevoelige huid
Fixing Spray

 

 

night-3Etos pakt deze feestdagen lekker uit! Buiten het feit dat ze deze gloednieuwe vijfde parfum uitbrengen, zijn er ook limited edition body shimmers bijgekomen. Het moet niet gekker worden bij Etos, ik ben fan!

Deze nieuwe eau de toilette Mystic Night is net zo chique verpakt in een vierkante glazen flacon. Ik vind dit wel wat hebben en zeker als je er twee hebt. Net een setje hihi. Ik denk dat je al wel kan raden wat voor geur deze paarse parfum heeft. Bloemig en aanwezig, jazeker!

 
night-2

De parfum heb ik opgedaan voordat ik ging werken en heb serieus de hele dag de warme bloemige geur geroken. Het is, naast Evening Kiss, een favoriet geworden op budgetmerk parfum. Good job Etos, weer een favoriet erbij 🙂

Hoe word de geur omschreven: ‘Het heeft een zwoele mix van rode peper en sandhout, en aangevuld met roos en kruidig patchoeli’ ( oorspronkelijk in Azië groeiend kruid waaruit sterk geurende olie wordt gewonnen voor parfums en zeep ).

De rozengeur die heb ik gelijk door, die is ook zeker aanwezig, ook sandhout komt heel even voorbij en de rode peper snap ik niet helemaal. Ook de kruidige patchoeli is voor mij onbekend terrein. Ach, je kent dat wel die uitleg van geuren die niemand eigenlijk snapt haha! Ik vind het in ieder geval een heerlijk geurtje wat goed past bij de koudere seizoenen. Echt een zachte wintergeur.
night-1

Dan nu over naar de body mist, die je zo in je handtas kan meenemen en even kan opspuiten als je je wilt indompelen in een lekkere geur. Ik vind een body mist op zijn tijd wel fijn en zeker als je geen zin hebt in zware flesjes parfum in je tas. Er kan veel in een handtas van een vrouw, maar hij hoeft niet aan te voelen als een blok beton. No thanks, haha! Dan is zo’n body mist wel handig om mee te kunnen nemen.

Tip: Heb je nou geen spray om je huis lekker te laten ruiken, gebruik dan gewoon een body mist. Werkt net zo goed en je huis ruikt heerlijk naar je favorieten geur! 

 

Conclusie: Weer een heerlijke geur uit de Etos parfumlijn die lang blijft zitten en niet al te sterk is. Twee spraytjes in je hals en je kunt er weer tegenaan. Hij ruikt bloemig en zacht naar rozen en heeft een warme gloed.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Als hij op is, staat hij zeker op mijn verlanglijstje!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja en ook als cadeau. Leuk om te geven en te krijgen.

 

De producten zijn verkrijgbaar bij alle Etos filialen.
Mystic Night Eau De Toilette   50ml          € 9,99 euro
Mystic Night Body Mist         150 ml          € 5,99 euro

 

 

Gebruiken jullie liever een parfum of een body mist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *